H showbiz πήγε στο θέατρο – Ποια παράσταση παρακολούθησαν οι επώνυμοι; (photos)
Exodos

H showbiz πήγε στο θέατρο – Ποια παράσταση παρακολούθησαν οι επώνυμοι; (photos)

Ένας χειμώνας γεμάτος παραστάσεις και πρεμιέρες είναι ο φετινός.

Η Θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου» έκανε, λοιπόν, πρεμιέρα στο θέατρο Νέος Ακάδημος και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί.

Απαθανατίσαμε, λοιπό, στιγμιότυπα από το θεατρικό έργο, αλλά και επωνύμους οι οποίοι παρευρέυθησαν. Η Φαίη Ξυλά έδωσε το «παρών», αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου!

Το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη είναι σε πρωτότυπη μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα, την κυρία του θεάτρου μας Νέλλη Γκίνη, τους Νικόλα Μπράβο, Έλενα Δελακούρα, Τζερόμ Καλούτα, πολυμελή θίασο & ζωντανή μουσική επί σκηνής!

«Ως την άκρη του ονείρου...» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας που, με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Ως την άκρη του ονείρου!

Ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, ως φύλακας άγγελος της μικρής Πετρίνας, με το μαγικό του ραβδί και τις μελωδίες του σε πλήρη αρμονία με τις μουσικές συνθέσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα δείξει σε όλα τα παιδιά ότι η αισιοδοξία και η πίστη είναι το εφαλτήριο για να προσπεράσει κανείς τις αντιξοότητες και τα εμπόδια της ζωής, ώστε να γευτεί στο τέλος τις ομορφιές της.

Ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς τους ξένους ή τους διαφορετικούς ανθρώπους καθώς όλοι έχουμε όνειρα και όλοι μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved