Exodos

Τάμτα: Δείτε το backstage video από τα γυρίσματα του «Sex With Your Ex»

Gossip-tv Team

Στο backstage video μπορείτε να απολαύσετε πλάνα από την προετοιμασία της Τάμτα, καθώς και από τα γυρίσματα του video clip.

Το ολοκαίνουργιο international single της Τάμτα «Sex With Your Ex» που έκανε πρεμιέρα στο YouTube πριν από είκοσι ημέρες, μονοπώλησε το ενδιαφέρον μπαίνοντας στις πρώτες θέσεις των τάσεων από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ για πρώτη φορά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ μέσα από το backstage video που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, μετά την επιτυχία του «Senorita» που ξεπέρασε τις 35.000.000 συνολικές προβολές στο YouTube, επέστρεψε με το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο single της «Sex With Your Ex», μια δημιουργία των Roel Henricus Rats, Marcia Thadea, Angele Sondeijker, Ber Cassorla & Alexandra Veltri .

Η σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ ανήκει στη Renata Raksha, η οποία έχει συνεργαστεί με την Rihanna (για το Fader Magazine) και την Selena Gomez (για την φωτογράφιση του προσωπικού της άλμπουμ "Revival"), ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο studio60 στο Los Angeles.

Πίσω από την εκρηκτική χορογραφία βρίσκεται ο χορογράφος και χορευτής Robert Green, τον οποίο το παρελθόν έχουν εμπιστευτεί ο Justin Timberlake και η Taylor Swift, ενώ τα μαλλιά και το make-up επιμελήθηκε η Melissa Mudrick, και το styling η Ella Cepeda.

Στο backstage video μπορείτε να απολαύσετε πλάνα από την προετοιμασία της Τάμτα, καθώς και από τα γυρίσματα του video clip.

Το «Sex With Your Ex» αποτελεί προπομπός του international EP της Τάμτα που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε το backstage video του «Sex With Your Ex» παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved