Όσα συνέβησαν στην παρουσίαση του λευκώματος του Σπύρου Πώρου (photos)
Exodos

Όσα συνέβησαν στην παρουσίαση του λευκώματος του Σπύρου Πώρου (photos)

Το απόγευμα της Πέμπτης στον ΙΑΝΟ της Αθήνας ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας Σπύρος Πώρος παρουσίασε το φωτογραφικό του λεύκωμα με τίτλο «Φωτοσοφία».

Πρόκειται για μια πολυτελέστατη έκδοση υψηλής ποιότητας και αισθητικής, η οποία περιέχει μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων φωτογραφιών από τη διάρκεια της 25χρονης και εξαιρετικά επιτυχημένης διεθνούς καριέρας του συγγραφέα.

Λίγα λόγια για το φωτογραφικό λεύκωμα

Η «Φωτοσοφία», μια υψηλής ποιότητας και αισθητικής πολυτελής έκδοση, θα μας ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες από τη διεθνή πορεία του καλλιτέχνη και συγγραφέα, κάποιες εκ των οποίων εκτίθενται για πρώτη φορά δημόσια.

Οι ενότητες των φωτογραφιών συνοδεύονται από σύντομα κείμενα, στα οποία ο συγγραφέας εκθέτει τις σκέψεις που τον οδήγησαν στην έμπνευση των συγκεκριμένων φωτογραφικών λήψεων. Η υψηλή ποιότητα και αισθητική του χρυσόδετου βιβλίου, που θα συνοδεύεται επίσης από χρυσόδετη κασετίνα, πλαισιώνει με τον καλύτερο τρόπο το νέο ξεκίνημα των Εκδόσεων «Κάκτος», που –πιστές πάντοτε στη σειρά της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας–, υπό νέα διοίκηση εισέρχονται δυναμικά στη νέα δεκαετία, επιλέγοντας την έκδοση ενός έργου που αποτελεί εξαιρετικό δείγμα του τρόπου με τον οποίο η αρχαία ελληνική σκέψη μπορεί να εμπνεύσει κάθε μορφή τέχνης, ακόμα και την πλέον σύγχρονη.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Ελευθερία Φιλίππου, μαθηματικός-ερευνήτρια Γιώργος Προεστός, φιλόλογος-επιμελητής βιβλίων

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τον Σπύρο Πώρο διακρίναμε τους: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Ρένο Χαραλαμπίδη, Πηγή Δεβετζή, Χρήστο Φερεντίνο, Νίκο Αποστολόπουλο, Βασίλειο Κωστέτσο, Νίκο Μακρόπουλο, Δημήτρη Αργυρόπουλο και πολλούς ακόμα.

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved