Σπάνια βραδινή έξοδος για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της (Exclusive Photos)
Exodos

Σπάνια βραδινή έξοδος για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της (Exclusive Photos)

Αφοσιωμένη σύζυγος, τρυφερή μητέρα, η Μαρίνα Ασλάνογλου σπάνια, πλέον κάνει βραδινές εξόδους με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα, όπως συνήθιζε παλιά. 

Η ανάγκη της να είναι συνεχώς στο πλευρό του γιου της που είναι πλέον δύο ετών, την κρατάει συνήθως στο σπίτι ή στις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους καθώς θέλει να βλέπει συνεχώς χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού της πρίγκιπα.

Ξέρει όμως πως για να είναι καλά ο γιος της, πρέπει και η μαμά του πού και πού να αφιερώνει λίγο χρόνο στην προσωπική της διασκέδαση.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, δικηγόρο στο επάγγελμα, Δημοσθένη Πέππα με τον οποίο βρέθηκε στο Rock N Roll στο Κολωνάκι.

Η γλυκιά ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές αυτές με τον σύζυγό της ειδικά μετά από τόσο καιρό που είχαν οι δυο τους να βγουν και να απολαύσουν το ποτό τους.

Ξέγνοιαστη, ήρεμη και κυρίως ευτυχισμένη, η Μαρίνα Ασλάνογλου είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά από τότε που ήρθε στον κόσμο το αγοράκι της. Ήθελε πολύ να γίνει μαμά και μάλιστα έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον αγώνα της με τις εξωσωματικές.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η ίδια είχε αναφερθεί στον γιο της, και έλαμπε από ευτυχία καθώς έλεγε: «Το τυχερό μου αστέρι είναι ο γιος μου».

Τότε είχε δώσει και το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα: «Οι γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί με εξωσωματική δεν πρέπει να απογοητεύονται, όλα μπορούν να γίνουν» είχε πει.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού σε αυτή τη σπάνια βραδινή του έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved