Χρύσπα - Λεγάκης - Prestige: Βρεθήκαμε στη φαντασμαγορική πρεμιέρα τους!
Exodos

Χρύσπα - Λεγάκης - Prestige: Βρεθήκαμε στη φαντασμαγορική πρεμιέρα τους!

Η Χρύσπα με τον Στέλιο Λεγάκη και τους Prestige the band ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις στην καρδιά του Πειραιά με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα!

Η αγαπημένη Χρύσπα που διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της και πιο ανανεωμένη από ποτέ, υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας κι όχι μονο, σε μια νύχτα πρεμιερας που τα είχε όλα, στο Kremlino Music Stage, το σημείο αναφοράς του Πειραιά!
Με τη μοναδική ενέργεια και τις επιτυχίες της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει παρέα της!

Ο Στέλιος Λεγάκης, που έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε, έδωσε το δικό του pop ύφος στο σχήμα ενώ οι Prestige The Band, με τον μοναδικό ρυθμό τους και συνδυάζοντας τραγούδια από όλες τις δεκαετίες με τον δικό τους funky ήχο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η Χρύσπα, ο Στέλιος Λεγάκης και οι Prestige The Band από την Παρασκευή 19 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζονται σε έναν χώρο που έχει ξεχωρίσει ήδη στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα και πλέον θα είναι ορόσημο διασκέδασης στην καρδιά του μεγάλου λιμανιού!

Το gossip-tv.gr, βρέθηκε στην φαντασμαγορική πρεμιέρα τους και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved