Πάνος Κιάμος: Με επιτυχία η πρεμιέρα των εμφανίσεών του κι έχουμε φωτογραφίες
Exodos

Πάνος Κιάμος: Με επιτυχία η πρεμιέρα των εμφανίσεών του κι έχουμε φωτογραφίες

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε ο Πάνος Κιάμος το βράδυ της Παρασκευής στο «Posidonio», με το κοινό να τον αποθεώνει και τις εμφανίσεις του να γίνονται, από το πρώτο κιόλας διήμερο, talk of the town στις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας!

Ανανεωμένος, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Πάνος Κιάμος παρέσυρε το κοινό με τις αμέτρητες επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Δύο Μέτρα Ουρανός» που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, το εκρηκτικό «Θα Περάσει» αλλά και τα διαχρονικά του hits όπως «Στη Φωτιά Το Χέρι Μου», «Τάσεις Φυγής», «Σφύριξα Κι Έληξες», «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Όλα Για Σένανε Μιλάνε», «Γύρνα Πίσω», «Αλλού Εσύ», «Κρύσταλλα», «Επειδή Μπορώ», «Σαν Ταινία Παλιά» και πολλά ακόμη.

Παρουσιάζοντας, όπως πάντα, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα και με τις δυνατές του ερμηνείες, ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά στη νυχτερινή διασκέδαση!



Το δικό τους παλμό στο πρόγραμμα δίνουν τρεις από τους πιο λαμπερούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς:

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος, με προσωπικές του επιτυχίες όπως τα «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Αν Με Δεις Να Κλαίω», «Τ’ Αστέρια Μου» και «Τα Καλά Παιδιά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια, η «εκρηκτική» Έλενα Τσαγκρινού με το πρόσφατο single της «Amore» και ελληνικά και ξένα hits και η μοναδική Τάνια Καρρά με λαϊκές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το νέο της τραγούδι «Όλα Στα ‘Χω Μαζεμένα».

Οι βραδιές που θέλεις να ζήσεις είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον Πάνο Κιάμο στο ανακαινισμένο «Posidonio», όπου έχουν ληφθεί και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας με βάση τις οδηγίες που συνιστούν οι ειδικοί! Μαζί τους ο DJ Pitsi και οι Omicron.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved