Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Θεατρική έξοδος για να απολαύσουν Πανταζάρα-Τρίγγου
Exodos

Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ Μπαζιάνα: Θεατρική έξοδος για να απολαύσουν Πανταζάρα-Τρίγγου

Στο θέατρο Πορεία για να παρακολουθήσουν την παράσταση This is not Romeo & Juliet βρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα που βασίζεται στο Σαιξπηρικό αριστούργημα που έκανε πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου ήταν sold out και το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος έσπευσε να την απολαύσει, σε ένα θέατρο που τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο Αλέξης Τσίπρας και Μπέττυ Μπαζιάνα, ντυμένοι casual πέρασαν από θερμομέτρηση και κάθισαν σε απόσταση από τους υπόλοιπους θεατές στο θέατρο, απολαμβάνοντας τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών, του Αργύρη Πανταζάρα και της Έλλη Τρίγγου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του έργου, αυτή αφορά σε δύο αιώνια έφηβους που ερωτεύονται σε ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο! Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα. Εισβάλλουν στο θέατρο. Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σαίξπηρ.

Ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη, και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν! Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο!

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύντροφός του έδειξαν να απολαμβάνουν την παράσταση και μάλιστα στο τέλος της έσπευσαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους δύο πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved