Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επώνυμων στη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πάμε γι΄ άλλα ολοταχώς»
Exodos

Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επώνυμων στη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πάμε γι΄ άλλα ολοταχώς»

Η πιο hot ολοκαίνουργια παράσταση του φετινού καλοκαιριού είναι στο θέατρο Άλσος και το βράδυ της Παρασκευής (11-06) πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΛΛΑ… ολοταχώς».

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής σεζόν που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με απανωτά sold out, ο μοναδικός και χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσος με μια ολοκαίνουργια παράσταση και μας προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «ΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΛΛΑ… ολοταχώς».

Στη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλούς επώνυμους που απόλαυσαν την παράσταση, η οποία προσφέρει άφθονο γέλιο και στιγμές που θα θυμάται κανείς για πάντα.

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, στο δροσερό κήπο του Άλσους, με πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας ομορφότερες.

Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζει η επικαιρότητα, ο Τάκης Ζαχαράτος, ξαναγράφει τη δική του ιστορία. Σ ένα μοναδικό καλοκαιρινό ξέφρενο πάρτι που θα μας ταξιδέψει μες τη χαρά, το γέλιο και την διασκέδαση, όσο ποτέ άλλοτε!

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved