Άγριες Μέλισσες: Θεατρική έξοδος για τους πρωταγωνιστές της σειράς!
Exodos

Άγριες Μέλισσες: Θεατρική έξοδος για τους πρωταγωνιστές της σειράς!

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών έχουν σταματήσει για το καλοκαίρι και πολλοί από τους πρωταγωνιστές, νυν και πρώην είπαν να κάνουν μία θεατρική έξοδο για να απολαύσουν μία υπέροχη παράσταση. 

Ο λόγος για το έργο "Η πόρνη από πάνω" όπου πρωταγωνιστή η τηλεοπτική Μυρσίνη ή αν προτιμάτε η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία εδώ και πολλά χρόνια μαγεύει με την υποκριτική της δεινότητα στην απόδοση του πρωταγωνιστικού ρόλου στη συγκεκριμένη παράσταση.

Την Παρασκευή που μας πέρασε (18/6) η παράσταση παρουσιάστηκε στο θέατρο Πέτρας και προς έκπληξη και της ίδιας κοντά της έσπευσαν καλοί της συνάδελφοι οι οποίοι μετά από δύο σεζόν στα πλατό γυρισμάτων των Μελισσών, έχουν γίνει οικογένειά της.

Ο λόγος για τον Σπύρο Σταμούλη, τον τηλεοπτικό της γιο Αναστάση Ροϊλό αλλά και τον Τάκη των Μελισσών, τον Αργύρη Πανταζάρα.

Οι τρεις ηθοποιοί, μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν κοντά της για να τη συγχαρούν για την καταπληκτική της ερμηνεία με την ίδια την Κατερίνα Διδασκάλου να χαμογελά με χαρά στον φακό. Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν να δουν την παράσταση ήταν και η Πέμυ Ζούνη.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved