Η foodie ανακάλυψη που έκανα με τους φίλους μου
Exodos

Η foodie ανακάλυψη που έκανα με τους φίλους μου

Tι πιο ωραίο από street food καταστάσεις για να πάρουμε μία κανονική γεύση της παλιάς μας ζωής. 

Tι πιο ωραίο από street food καταστάσεις για να πάρουμε μία κανονική γεύση της παλιάς μας ζωής.

Φτου ξελευθεριά! Τρίβω τα ματιά μου που βγαίνω έξω και βλέπω την εστίαση ανοιχτή.

Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να συνδυάσω business and pleasure στο κέντρο της Αθήνας που είχα να πάω μήνες δεν σας κάνω πλάκα! Μετά τα πρωινά μου επαγγελματικά ραντεβού λοιπόν, σειρά είχε η διασκέδαση, οι φίλοι μου, το φαγητό, με λίγα λόγια η παλιά μας ζωή, πριν μας χτυπήσει την πόρτα ο covid.

Περιττό να σας πω και φαντάζομαι θα συμφωνήσετε μαζί μου πως η αίσθηση του να βλέπεις και να ακούς κόσμο να κάθετε έξω με τους φίλους του, να γελάνε, ήταν η πιο υπέροχη μελωδία στα αυτιά μου! Γέμισε το κέντρο θετική ενέργεια ξανά!

burger2

Όποιος με γνωρίζει ξέρει πως είμαι γνήσιος «καλοφαγάς». Δεν μου φαίνεται το ξέρω, βοηθάει πολύ το ύψος αλλά μπορώνα σου πω σε κάθε χώρα που έχω επισκεφτεί που θα πας να φας το πιο νόστιμο φαγητό. Το ψάχνω πολύ και μου αρέσουν οι foodie ανακαλύψεις! Για αυτό και αυτή τη φορά, η παρέα μου με εμπιστεύτηκε στο να κάνω εγώ την επιλογή για το φαγητό μας εκείνο το μεσημέρι. Σκέφτηκα.. κέντρο Αθήνας είμαστε, μετά από την χιλιοστή καραντίνα είμαστε επιτέλους έξω, τι πιο ωραίο από street food καταστάσεις για να πάρουμε μία κανονική “γεύση” της παλιάς μας ζωής.

Η επιλογή που έκανα ήταν τα Pax Burgers.Ένα μαγαζί που το γνωρίζω χρόνια από τη Θεσσαλονίκη. Όποτε επισκέπτομαι τους γονείς μου κάνω πάντα μία στάση γιατί έχουν τα πιο λαχταριστά burgers!Αυτή τη φορά όμως δεν ήθελα να επισκεφτώ το μαγαζί για τα burger του αλλά για τα γνωστά Crunch Wrap που όλο άκουγα και δεν έβλεπα! Είχα διαβάσει κάποια στιγμή στο instagram,όταν ακόμα ήταν όλα κλειστά.

burger3

«When you go Crunch Wrap you never go back και λέω με το που ανοίξουν όλα θα πάω να δω γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved