Γιατί κάθε σου βήμα στα Ματογιάννια θα σε οδηγήσει φέτος στο COYA Mykonos
Exodos

Γιατί κάθε σου βήμα στα Ματογιάννια θα σε οδηγήσει φέτος στο COYA Mykonos

Ι

Ιούλιος στη Μύκονο και ένα δροσερό αεράκι κάνει το λευκό, αέρινο φόρεμά σου να ανεμίζει την ώρα που περπατάς με τις φίλες σου στα Ματογιάννια. Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μιας ανεπανάληπτης, μυκονιάτικης βραδιάς και καθώς σεργιανίζεις χαλαρή στα πλακόστρωτα σοκάκια της Χώρας, αφήνεις πίσω σου κάθε άγχος και κάθε σκοτούρα που έφερες μαζί σου από την πόλη.

Καθώς τα αισιόδοξα vibes του νησιού σε διαπερνούν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για ένα συναρπαστικό «ταξίδι» αισθήσεων στο COYA Mykonos, στην πιο μαγευτική αυλή στην «καρδιά» του «νησιού των ανέμων», εκεί που το Περού συναντά τη Μύκονο και όπου σύντομα θα χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ένα Pisco Sour και ξεχωριστά, γαστρονομικά εδέσματα.

Αρκεί να μετατρέψεις τις παραπάνω λέξεις σε εικόνες, για να μπεις αμέσως σε summer mode και να αισθανθείς την έντονη λαχτάρα μας να κλείσουμε εγκαίρως τα ακτοπλοϊκά μας για τη Μύκονο, να περπατήσουμε ξανά στα Ματογιάννια και να απολαύσουμε στο έπακρο αυτό το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που περιμέναμε με ανυπομονησία, έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα και μια άνοιξη που μας βρήκε περισσότερο εντός, παρά εκτός.

Γιατί και φέτος όλα οδηγούν ξανά στο «νησί των ανέμων»

Γιατί στη Μύκονο ξανά; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εξηγούν το γιατί: Από τις υπέροχες παραλίες, μέχρι τα γραφικά σοκάκια και από τα παραδοσιακά χωριά μέχρι τις βόλτες στη Μικρή Βενετία, το παλιό λιμάνι και τα Ματογιάννια, τους περιπάτους στα πλακόστρωτα καλντερίμια με τις βουκαμβίλιες και φυσικά, τις κορυφαίες εμπειρίες διασκέδασης και υψηλής γαστρονομίας που προσφέρει.

Με λίγα λόγια, είτε έχεις «οργώσει» τα στενά και τις παραλίες της Μυκόνου, είτε δεν την έχεις επισκεφτεί ξανά, το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στο ελληνικό καλοκαίρι, το «νησί των ανέμων» είναι must, ειδικότερα μιας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και μπορείς να πας εκεί ξεκούραστα, ακόμη και για ένα τριήμερο.

Για εμάς, ωστόσο, από πέρυσι το καλοκαίρι υπάρχει ένας ακόμη λόγος που καθιστά ένα πέρασμα από τη Μύκονο τουλάχιστον απαραίτητο και δεν είναι άλλος από το πιο πολυσυζητημένο spot του νησιού και δη, το COYA Mykonos στα αγαπημένα μας Ματογιάννια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved