Γιατί να οργανώσεις ένα island hopping στο Σαρωνικό με τις κολλητές σου
Exodos

Γιατί να οργανώσεις ένα island hopping στο Σαρωνικό με τις κολλητές σου

Mπορείτε να τολμήσετε μία άκρως καλοκαιρινή island hopping εμπειρία.

Mπορείτε να τολμήσετε μία άκρως καλοκαιρινή island hopping εμπειρία.

Η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών με τις κολλητές είναι μία απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται υπομονή και κατανόηση από όλες τις πλευρές. Ακριβώς επειδή είστε αρκετά διαφορετικές και η καθεμιά αποζητά από τον προορισμό των διακοπών της κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι σημαντικό η τελική απόφαση να σας ικανοποιεί όλες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πόσο εύκολο είναι να βρείτε ένα τέτοιο μέρος στον χάρτη, όταν κάθε νησί της Ελλάδας φημίζεται για έναν συγκεκριμένο τύπο διακοπών;

Ομολογουμένως, η λύση του προβλήματος θυμίζει σπαζοκεφαλιά. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς πως οι καλοκαιρινές διακοπές με τις κολλητές σου είναι κάτι σαν… μία συναρπαστική ταινία με εσάς πρωταγωνίστριες. Συνεπώς, δεν έχει μεγάλη σημασία το μέρος το οποίο θα αποφασίσετε να επισκεφθείτε, αλλά το γεγονός ότι θα βρίσκεται η μία στο πλευρό της άλλης και μαζί, θα μοιραστείτε μοναδικές, δικές σας στιγμές. Οπότε, όπου και αν αγκυροβολήσει το καράβι, είναι σίγουρο πως εσείς θα περάσετε όμορφα.

hopping2

Αίγινα και Αγκίστρι για εναλλακτικές διακοπές που είναι «δύο σε ένα»

Το διαχρονικό καλοκαιρινό δίλημμα που χωρίζει κάθε παρέα σε δύο «στρατόπεδα» είναι το εξής: Ενοικιαζόμενα δωμάτια ή κάμπινγκ; Και ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τέτοιου είδους διλήμματα, είναι να συνδυάσετε και τις δύο εμπειρίες σε ένα ταξίδι. Πιο αναλυτικά, ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά θα κάνετε μία διήμερη στάση στην Αίγινα. Εκεί, θα περάσετε ένα διήμερο σε κάποιο από τα ενοικιαζόμενα καταλύματα του νησιού, απολαμβάνοντας δροσιστικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Αγίας Μαρίνας, πραγματοποιώντας μία μονοήμερη επίσκεψη στο «παραδεισένιο» νησάκι Μονή και κάνοντας ατελείωτο socializing υπό τη δροσερή σκιά των ευκαλύπτων, στη δημοφιλή παραλία Αιγινήτισσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved