Αποκλειστικό: Τέλος στη συνεργασία Γαρμπή-Σχοινά! Πού θα εμφανίζονται -χωριστά- οι δύο καλλιτέχνες!
Exodos

Αποκλειστικό: Τέλος στη συνεργασία Γαρμπή-Σχοινά! Πού θα εμφανίζονται -χωριστά- οι δύο καλλιτέχνες!

Από πέρυσι περιμέναμε να δούμε μετά από πολλά χρόνια μαζί στη σκηνή την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά αλλά τελικά δεν... θα μας κάνουν τη χάρη!

Οι δύο καλλιτέχνες που μοιράζονται εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή τους σε προσωπικό επίπεδο, είχαν αποφασίσει να δώσουν σάρκα και οστά στην ευχή πολλών θαυμαστών τους, να τους δουν μαζί στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια.

Μπορεί να τους είδαν πρόσφατα σε καλοκαιρινή συναυλία τους, όμως οι δυο τους ήθελαν να το κάνουν πιο... οργανωμένα! Έτσι, από πέρυσι ακόμα, σκόπευαν να εμφανίζονται σε νυχτερινό κέντρο μαζί. Πρόκειται για μαγαζί του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο, το Estate, χώρο που επρόκειτο να μοιράζονται με τους Alcatrash.

Λογάριαζαν όμως, όπως φάνηκε, χωρίς τον... κορονοϊό ο οποίος και μπλόκαρε τα σχέδιά τους τον περασμένο χειμώνα.

Με θετική σκέψη και αισιοδοξία, όπως συμβαίνει πάντα με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή, ανανέωσαν το κοινό τους ραντεβού με το κοινό τους για τον χειμώνα που έρχεται.

Τελικά όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv ούτε αυτή τη φορά θα συμβεί.

Και ο λόγος είναι ότι τελικά η Καίτη Γαρμπή θα εμφανίζεται τον χειμώνα που έρχεται σε νυχτερινό κέντρο άλλου επιχειρηματία, την Αυτοκίνηση, μαζί με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και τους Alcatrash.

Όσο για τον Διονύση Σχοινά, θα εμφανίζεται την ίδια περίοδο στο Κολωνάκι σε μαγαζί του Τσακουμάκου, χωρίς κάποιον άλλον καλλιτέχνη μαζί του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved