Night out στους Γαρμπή-Σχοινά-Μενιδιάτη! Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με τα τραγούδια τους;
Exodos

Night out στους Γαρμπή-Σχοινά-Μενιδιάτη! Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με τα τραγούδια τους;

Μετά από μία μικρή παύση λόγω κορονοϊού, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και ο γιος τους Δημήτρης επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα κάνοντας τη δική τους πρόταση για διασκέδαση. 

Το ζευγάρι μαζί με τον γιο του έδειξαν να είναι σε πολύ μεγάλη φόρμα σε αυτό το restart που έκαναν και μάλιστα ήταν πολλοί οι επώνυμοι φίλοι τους που δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν μία τέτοια βραδιά.

Είδαμε την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη μετά από καιρό σε βραδινή έξοδό τους. Ο ερχομός του γιου τους δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια όμως πλέον δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματά τους και τον αφήνουν σε καλά χέρια προκειμένου να διασκεδάσουν και εκείνοι.

Είδαμε επίσης μετά από αρκετό καιρό τον Δημήτρη Κεχαγιά και τη Ραμόνα Μοροσάνου από το Big Brother αλλά και τη Σάσα Μπάστα με τον σύζυγό της σε μεγάλα κέφια.

Το παρών επίσης έδωσαν η Μέγκι Ντρίο, η Βίκυ Κάβουρα, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμα celebrities που έδειξαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved