Σπάνια βραδινή έξοδος για τη Ζήνα Κουτσελίνη σε opening party!
Exodos

Σπάνια βραδινή έξοδος για τη Ζήνα Κουτσελίνη σε opening party!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του τέταρτου κατά σειρά καταστήματος γνωστής αλυσίδας περιποίησης και ομορφιάς στη Νέα Ιωνία, με ένα μοναδικό party από το οποίο δεν έλειπε κανείς!

Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί αγαπημένοι φίλοι της επιχειρηματία και ιδιοκτήτριας Κατερίνας Τάτση έσπευσαν να ευχηθούν “Καλή Αρχή” και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου σε μία λαμπερή ατμόσφαιρα.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν φυσικά αυτή της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά και της Ελένης Τσολάκη, της Ελευθερίας Ελευθερίου και πολλών ακόμα λαμπερών καλεσμένων.

Όλοι τους έδειξαν να απολαμβάνουν το πάρτι, έχοντας δημιουργήσει τα... συνήθη πηγαδάκια. Ανάμεσά τους και εκείνο των πρώην... Survivors με τους Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιάννη Σπαλιάρα και πολλούς ακόμα να μιλούν για τις περιπέτειές τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και ενώ συνεχίζουμε να βλέπουμε στις οθόνες μας τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Δείτε στην gallery Φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved