Night out για τον Φερεντίνο! Πήγε να δει την επιθεώρηση Τι ζούμε ρε;
Exodos

Night out για τον Φερεντίνο! Πήγε να δει την επιθεώρηση Τι ζούμε ρε;

Την παράσταση Τι ζούμε ρε; που ανεβαίνει στο θέατρο Άλσος και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων έσπευσε να δει ο Χρήστος Φερεντίνος!

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει επί σκηνής αγαπημένους φίλους και φυσικά μετά το τέλος της παράστασης είχε πολλά να πει με κάποιους από τους πρωταγωνιστές όπως με τον Κώστα Κόκλα.

Στην παρέα τους προστέθηκε και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που επίσης ήθελε να απολαύσει την θεατρική υπερπαραγωγή σε κείμενα της φίλης του Δήμητρας Παπαδοπούλου και με τον Θοδωρή Αθερίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την παράσταση όμως έσπευσε να παρακολουθήσει για δεύτερη φορά, παρακαλώ, και ο Χρήστος Χολίδης, προσωπικός φίλος ενός εκ των πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα της Παρθένας Χοροζίδου.

Όλοι μαζί, μετά την παράσταση βρέθηκαν στο φουαγιέ του θεάτρου και τα είπαν για αρκετή ώρα, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά.

Να θυμίσουμε ότι πίσω από τη θεατρική αυτή υπερπαραγωγή κρύβεται ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, που επιστράτευσε τους καλύτερους για να «στήσουν» ένα αξέχαστο υπερθέαμα με έναν μεγάλο θίασο αγαπημένων ηθοποιών. Ανάμεσά τους οι Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βραδιά στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved