Το gossip-tv στην πρεμιέρα του «Βυσσινόκηπου» - Οι καλεσμένοι και οι παρουσίες που εντυπωσίασαν
Exodos

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του «Βυσσινόκηπου» - Οι καλεσμένοι και οι παρουσίες που εντυπωσίασαν

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βυσσινόκηπος» στο θέατρο Μικρό Broadway βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, το βράδυ της Τρίτης (8/11).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του «Βυσσινόκηπου» του Α. Τσέχωφ σε σκηνοθεσία του Βασίλη Πλατάκη την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022 στο θέατρο Μικρό Broadway.

Σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και του Θεάτρου τίμησαν τους συντελεστές της παράστασης με την παρουσία τους.

Μεταξύ αυτών: ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο τέως βουλευτής και υπουργός Βύρων Πολύδωρας, ο τέως βουλευτής και υπουργός Φώτης Κουβέλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος με τη σύζυγό του ηθοποιό Γιούλη Ζήκου, ο ηθοποιός Γιώργος Σίσκος, ο σκηνοθέτης Γιάννης Διαμαντόπουλος, η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη, ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης, ο μουσικός Τάκης Μπινιάρης με τη σύζυγό του τραγουδίστρια Νανά Γεωργιάδη, ο πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης, η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού, η αισθητικός - ηθοποιός Τέτα Καμπουρέλη.

Ερμηνεύουν:

Τζένη Καλλέργη, Μανώλης Δεστούνης, Νίκος Καραγεώργης, Λίλιαν Αρχοντή, Πάνος Κορδαλής, Χρίστος Γεωργίου, Αμαλία Κλημοπούλου, Δημήτρης Τοπαλίδης, Άννα - Μαρία Βιδάλη, Κωνσταντίνος Μενούνος, Αθανασία Ξενοπούλου, Κωνσταντίνος Μιχαήλ.

Ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης

Σκηνικός διάκοσμος - σχεδιασμός φωτισμών - σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης

Μουσική: Τάκης Μπινιάρης

Ενδυματολόγος: Ανδρομάχη Μοντζολή

Χορογράφος: Kωνσταντίνος Μενούνος

Μάσκες: Ανδρέας Λιάλιος

Βοηθός σκηνοθέτη: Λίλιαν Αρχοντή

Φωτογράφιση: Μάνος Βλαστός

Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από την επίσημη πρεμιέρα στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved