Night out για σούσι για λαμπερές παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια!
Exodos

Night out για σούσι για λαμπερές παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια!

Πάντα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για έξοδο όταν πρόκειται να βρεθείς σε σούσι bar για λαχταριστές ιαπωνικές γεύσεις. 

Πολλά ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αλλά και σόλο celebrities βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια στο Hachiko για να απολαύσουν μοναδικά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύη Αδάμ με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου σε όμορφες στιγμές καθώς απολάμβαναν το δείπνο τους ενώ σε άλλο τραπέζι συνομιλούσαν τρώγοντας σούσι ο Τάσος Ιορδανίδης με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα.

Είδαμε επίσης να γεύονται ιαπωνικές σπεσιαλιτέ τον Σπύρο Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και τον Στάθη Σχίζα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε άλλο τραπέζι τα έλεγαν η Μαρία Κορινθίου με τον Αντώνη Λουδάρο αλλά και ο Βλάσσης Χολέβας με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Νίκο Γιάννη οι οποίοι πέρασαν πολλά όλοι μαζί στον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor.

Ο φωτογραφικός φακός επίσης απαθανάτισε τον Τρύφωνα Σαμαρά σε μεγάλα κέφια, την Ιωάννα Μαρτζούκου, τον Τζώννυ Καλημέρη αλλά και τον Νίκο Αναδιώτη σε σπάνια βραδινή του έξοδο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved