Exodos

Θέατρο Άλσος: Ο Μάστορας ξεσήκωσε το κοινό! Οι μοναδικές ερμηνείες επί σκηνής και το... παστίτσιο!

Φωτιά στη σκηνή έβαλε ο Χρήστος Μάστορας και οι υπόλοιποι ΜΕΛΙSSES and Friends που βρέθηκαν χθες το βράδυ (24/9) στο θέατρο Άλσος και καλωσόρισαν τους θαυμαστές τους που έσπευσαν να τους απολαύσουν live. 

O frontman του επιτυχημένου γκρουπ από νωρίς χθες το βράδυ έβαλε... φωτιά στο κέφι παρασύροντας το κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Άλσος σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Ο τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες των Μελισσών δημιουργώντας από πολύ νωρίς ένα υπέροχο κλίμα που ενθουσίασε τους πάντες.

Και όταν στη συνέχεια ο ίδιος θέλησε να τραγουδήσει λίγο πιο dance κομμάτια, εκεί ήταν που πήρε το κέφι φωτιά.

Μάλιστα, καθώς ερμήνευε με τον Κώστα Μαυρογένη το "Δεν μπορώ να αντισταθώ", ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να αστειευτεί μαζί με τον μουσικό παρτενέρ του, με τον καθένα να αποκαλύπτει τι είναι αυτό στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί. Σε αντίθεση με τον Μαυρογένη που δεν μπορούσε να αντισταθεί στο... σεξ, ο Μάστορας παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στο... παστίτσιο, το ιμάμ μπαϊλντί, το σουφλέ σοκολάτας και τα ορφανά γεμιστά.

Εννοείται πως έκανε άπαντες να γελάσουν με την ψυχή τους.

Να θυμίσουμε ότι οι Melisses and Friends θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος απόψε (25/9) και αύριο (26/9) μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους το φετινό καλοκαίρι στον συγκεκριμένο χώρο.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό αποκλειστικό απόσπασμα από τη χθεσινοβραδινή συναυλία στο θέατρο Άλσος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved