Η Νατάσα του χτες και η Νατάσα του σήμερα
Lifestyle

Η Νατάσα του χτες και η Νατάσα του σήμερα

Από την εποχή που ήταν μια άγνωστη νηπιαγωγός η οποία παντρεύτηκε έναν φιλόδοξο πολιτικό, πολλά άλλαξαν στη ζωή αλλά και στην εμφάνιση της Νατάσας Παζαϊτη – Καραμανλή.

Όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του κ. Καραμανλή, παρατηρούμε πολλές αλλαγές και στην εικόνα της. Από μία απλή νηπιαγωγός η κα. Παζαϊτη, που αργότερα μετονομάστηκε σε κα. Καραμανλή, πραγματοποίησε το μεγάλο της όνειρο να ασχοληθεί ενεργά με την ιατρική. Σταδιακά, πραγματοποίησε διαδοχικές αλλαγές και στο look της. Έκοψε τα μαλλιά της και διατήρησε το απλό αλλά πάντα φινετσάτο ντύσιμό της.

Στα 46 της, ο χρόνος παραμένει γενναιόδωρος μαζί της. Το γεγονός αυτό διαπιστώσαμε και στη βάπτιση της κόρης του βουλευτή της ΝΔ κ. Νάκου που έγινε στις αρχές Μαρτίου και στην οποία παρευρέθηκε η κα. Καραμανλή μετά του συζύγου της, όπου εμφανίσθηκε ανανεωμένη με έντονα στοιχεία θηλυκότητας πάνω της.

Το 2000, όπως αναφέρει το «Θέμα», η κα. Καραμανλή υιοθέτησε το look της πριγκίπισσας Νταϊαννα ενώ τα επόμενα χρόνια προτίμησε μία αγορίστικη κουπ με ξανθές ανταύγειες να φωτίζουν το πρόσωπό της. Σήμερα, η ωριμότητα φαίνεται στο πρόσωπό της, αφού οι γωνίες της έχουν γίνει πιο έντονες ενώ έχει υιοθετήσει και ένα ακόμη πιο σοβαρό στυλ ντυσίματος με ταγιέρ, λόγω και της ιδιότητάς της ως γιατρός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved