Ο γύρος του κόσμου με τον πρίγκιπα William και την Kate (Φωτό)
Lifestyle

Ο γύρος του κόσμου με τον πρίγκιπα William και την Kate (Φωτό)

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τελευταίου χρόνου λατρεύει τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, μερικές από τις οποίες βέβαια γίνονται και για λογαριασμό του παλατιού ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πρίγκιπα.

Γεγονός είναι πάντως πως ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate, έχουν μέχρι στιγμής γυρίσει τον κόσμο όλο. Η αρχή έγινε στο Πανεπιστήμιο St Andres's από τότε που ήταν ζευγάρι. Πριν παντρευτούν ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων, οι δυο τους ήταν κολλεγιόπαιδα και ήταν από τότε μαζί. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε και στο Dartmouth όπου βρέθηκε για επίσημη εμφάνιση. Πρόσφατα, ο William και η Kate βρέθηκαν για λίγες μέρες ξεκούρασης και στις Γαλλικές Άλπεις όπου επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, το σκι.

Πριν από λίγο καιρό, υποδέχτηκαν στο παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο το προεδρικό ζεύγος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Barack Obama και η σύζυγός του Michelle βρέθηκαν εκεί για να συγχαρούν το ζευγάρι για τον γάμο του. Επίσης βρέθηκαν στη βουλή της Ottawa την οποία επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική. Στη διάρκεια της ίδιας περιοδείας, βρέθηκαν και στο Calgary όπου επισκέφτηκαν ένα διάσημο ροντέο. Λίγο καιρό αργότερα βρέθηκαν στο Quebec όπου συμμετείχαν σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής που γινόταν εκεί. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε και κατά την επίσκεψή του στο Λος Άντζελες ενώ λίγες μέρες μετά βρέθηκαν στη Santa Barbara σε έναν Ιππικό Όμιλο όπου και απόλαυσαν βόλτες με άλογα. Στο Εδιμβούργο βρέθηκαν για τον γάμο ενός διάσημου αθλητή του rugby, του Mike Tindall. Τέλος, ο William και η Kate ταξίδεψαν μέχρι το Belfast που συνήθως βρέχει σχεδόν κάθε μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved