Νιάρχος –  Χαρτ: H γυναίκα που «απειλεί» να τινάξει το γάμο του στον αέρα
Lifestyle

Νιάρχος – Χαρτ: H γυναίκα που «απειλεί» να τινάξει το γάμο του στον αέρα

Τον βλέπουμε παντού. Με ή χωρίς τη Τζέσικα Χαρτ -αλλά κυρίως χωρίς-, ο Σταύρος Νιάρχος φωτογραφίζεται χαμογελαστός σε πάρτι, γκαλά και κοσμικά events

σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι η ζωή του συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο όπως παλιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το Ciao κάποιοι έσπευσαν να τον κατατάξουν και πάλι στο κλαμπ των εργένηδων, αφού στα τελευταία events, στα οποία εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, ήταν χωρίς τη σύντροφο του και διάσημο μοντέλο Τζέσικα Χαρτ, κάνοντας τις κοσμικές στήλες να αναρωτιούνται τι τρέχει στη ζωή του πάμπλουτου γόνου. Και βέβαια όταν έκανε την εμφάνιση του με μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του, τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά. Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το ρεπορτάζ σε τόσο επιφανειακό επίπεδο και έτσι μάθαμε ποια είναι η γυναίκα μυστήριο. Πρόκειται για την Άλισον Σερόφιμ, ετών 40, που δεν της φαίνεται καθόλου, και πασίγνωστη κοσμική περσόνα της Νέας Υόρκης, της πόλης στην οποία ζει και κινείται κατά βάση ο Σταύρος Νιάρχος.
Η εμφάνιση του Σταύρου Νιάρχου με την Άλισον να γέρνει λάγνα επάνω του ήταν φυσικό να εξοργίσει την Τζέσικα, η οποία -επισήμως- κάνει ένα BREAK από την κοσμική ζωή για να επανέλθει στο μόντελινγκ. «Μα, είναι δυνατόν να είσαι με τον Σταύρο Νιάρχο και να σε νοιάζει το μόντελινγκ;», σχολιάζουν οι φαρμακόγλωσσες της Νέας Υόρκης και κάτι παραπάνω θα ξέρουν... Πάντως, στα κοσμικά σαλόνια Αθήνας, Λονδίνου και Νέας Υόρκης κυκλοφορεί πλέον από στόμα σε στόμα η πληροφορία ότι, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Σταύρος και η Τζέσικα ίσως να μην είναι έτοιμοι τελικά για το γάμο που σχεδίαζαν για φέτος το καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved