Στο βάθρο ξανά η Αθηνά Ωνάση
Lifestyle

Στο βάθρο ξανά η Αθηνά Ωνάση

Το ότι πλέον η Αθηνά Ωνάση έχει γυρίσει σελίδα και έχει ξεπεράσει απόλυτα τον χωρισμό της είναι γεγονός.

Το αποδεικνύει άλλωστε με κάθε εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό. Έχει ξαναβρεί τον εαυτό της, έχει πάρει κιλά και πλέον χαμογελά με κάθε ευκαιρία. Και επειδή ενός... καλού μύρια έπονται, η χρυσή κληρονόμος, όπως αναφέρει το Secret ύστερα από πολλούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε, κατέκτησε αυτή τη φορά μια θέση στο βάθρο.

Η ιππασία φυσικά και δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή της. Ήταν, άλλωστε, ακόμα και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον χωρισμό της, η «ψυχοθεραπεία» της. Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Ρώμη με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας. Η χρυσή κληρονόμος έδωσε το «παρών» όπου πραγματοποιούνται για τέταρτη χρονιά οι ιππικοί αγώνες, με την ίδια να εμφανίζεται σε πολύ καλή φόρμα!

Οι πολύωρες ώρες προπόνησης και η αφοσίωση της της βγήκαν σε καλό και δικαιώθηκε, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση. Η Αθηνά Ωνάση τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει το προφίλ της και δεν φοβάται να ποζάρει με φίλους αλλά και φαν της. Εκεί, όμως, βρέθηκε και η Χριστίνα Κοντοβά, που μόλις συνάντησε την Αθηνά Ωνάση φωτογραφήθηκε μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη και έδειξε να απόλαυσε αυτήν τη μικρή απόδραση στην ιταλική πρωτεύουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved