Μαρία-Ολυμπία! Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετακόμισε σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη
Lifestyle

Μαρία-Ολυμπία! Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετακόμισε σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

H εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στη μόδα στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε πριν από λίγες εβδομάδες σε καινούργιο διαμέρισμα μαζί με την πολύ καλή φίλη της, Κάρολαϊν Μπελ, η οποία είναι η κόρη του Μπράντλεϊ Μπελ, του βραβευμένου με ΕΜΜΥ επικεφαλής συγγραφέα της σειράς «Τόλμη και γοητεία».

«Είσαι έτοιμη να ζήσεις μαζί μου;», ρωτά η Μαρία-Ολυμπία την Κάρολαϊν στα social media, δίπλα σε μια φωτογραφία από το νέο και ακόμη άδειο σπίτι τους, και εκείνη απαντά καταφατικά. Στον διάλογο μπαίνει και η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, η οποία παρατηρεί ότι τα παράθυρα είναι ακόμη γυμνά.

«Κουρτίνες δεν θα βάλετε;», ρωτάει με χαρακτηριστικό… μαμαδίστικο ενδιαφέρον κάτω από την ίδια φωτογραφία. Από την άλλη, η Μαρί Σαντάλ και πρίγκιπας Παύλος μαζί με τα μικρότερα αγόρια τους, Αχιλλέα-Ανδρέα, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο έχουν μετακομίσει από το Λονδίνο σε ένα κομψό σπίτι στο Μανχάταν, για να βρίσκονται κοντά στη Μαρία-Ολυμπία και τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, ο οποίος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον.

Η 22χρονη Μαρία-Ολυμπία σπούδασε φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, λατρεύει το ρίσκο και της αρέσει να πειραματίζεται σε πολλούς τομείς. Αν και εργάστηκε ως μοντέλο στο παρελθόν, αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις σπουδές της πάνω στη μόδα. Τη μεγάλη αδυναμία για τον λαμπερό αυτό χώρο την «κληρονόμησε» από τη μητέρα της, η οποία είναι σχεδιάστρια παιδικών ρούχων.

Από νωρίς, σύμφωνα με τη Realnews, η Μαρία-Ολυμπία απέκτησε τη νοοτροπία κοσμοπολίτισσας μπορεί εύκολα από την Αμερική να βρεθεί στο Λονδίνο, στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Η σχέση με τη μητέρα της είναι πολύ στενή, εφόσον είναι μοναχοκόρη, ενώ κανείς από τους δύο γονείς της δεν μπήκε ποτέ εμπόδιο στην προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της. Αυτός ενδεχομένως είναι και ο λόγος που ζει σαν κανονική κοπέλα της ηλικίας της, απελευθερωμένη από φοβίες και χωρίς να αγχώνεται για το αν οι επιλογές της συνάδουν με την ιδιότητα ενός μέλους πρώην βασιλικής οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved