Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Θεοδώρα και τον μέλλοντα σύζυγό της!
Lifestyle

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Θεοδώρα και τον μέλλοντα σύζυγό της!

Μέσα στην επόμενη χρονιά η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο σύντροφός της Μάθιου Κουµάρ, πρόκειται να παντρευτούν, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό πού θα επιλέξουν οι μελλόνυμφοι να ζήσουν την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους αν και ήδη ψιθυρίζεται πως θα επιλέξουν την Ελλάδα.

Ας δούμε όμως πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη Θεοδώρα και τον σύντροφό της Μάθιου, ή Ματ όπως χαϊδευτικά τον αποκαλεί εκείνη.

1. Κατά την ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Ματ, η Θεοδώρα για πρώτη φορά εξέφραζε δημόσια και μάλιστα μέσω κοινωνικού δικτύου τα πραγματικά της συναισθήματα για εκείνον, τονίζοντας μάλιστα πως τον αγαπά και πως ανυπομονεί να τον παντρευτεί.

2. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η Θεοδώρα και ο Μάθιου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες. Εκεί είχε μετακομίσει εκείνη αφού έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία» ενώ εκείνος διατηρούσε εκεί το δικηγορικό του γραφείο.

3. Οι γαλαζοαίματοι ήδη έχουν αρχίσει να στέλνουν στους μελλόνυμφους τις ευχές τους. «Τα καλύτερα νέα που άκουσα» έγραψε η ανιψιά της Θεοδώρας, Μαρία-Ολυμπία ενώ ο αδελφός της μέλλουσας νύφης της ευχήθηκε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος για εσάς και σας εύχομαι αιώνια και αληθινή αγάπη».

4. Ο Μάθιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόρεια Καλιφόρνια από τους γονείς του Σαμ και Λόνι Κουμάρ. Σήμερα είναι επιφανής δικηγόρος που ειδικεύεται στις δικαστικές αποζημειώσεις, στο Westlake της Καλιφόρνια.

5. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει από το 2016 χωρίς όμως ποτέ κανένας από τους δύο να αναφερθεί δημόσια για αυτόν τον έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved