Πώς θα πετύχεις το τέλειο χτένισμα χωρίς να πας κομμωτήριο;
Lifestyle

Πώς θα πετύχεις το τέλειο χτένισμα χωρίς να πας κομμωτήριο;

Τα Χριστούγεννα έχουν μία μαγική λάμψη και όπως κάθε queenette που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εγώ, πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. 

Κάθε χρόνο στα μέσα του Δεκέμβρη, αρχίζω να προετοιμάζομαι και να κάνω σχέδια για τις γιορτές που έρχονται. Η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη και δεν μπορώ με τίποτα να περιμένω να περάσουν οι μέρες. Είναι μία ευκαιρία για μένα να περάσω χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και η απαιτητική καθημερινότητα δεν μου επιτρέπει να τους βλέπω όσο συχνά θα ήθελα. Ωστόσο υπάρχει κάτι στις γιορτές που με αγχώνει πολύ και αυτό δεν είναι άλλο από τις εμφανίσεις μου.

Τα Χριστούγεννα έχουν μία μαγική λάμψη και όπως κάθε queenette που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εγώ, πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Ο χρόνος μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος για να καταφέρω να είμαι συνεπής στα ραντεβού μου, να αγοράσω δώρα για όλους, να δημιουργήσω το τέλειο γιορτινό look, να κάνω manicure-pedicure και να προλάβω να πάω κομμωτήριο. Όσον αφορά στο τελευταίο θέμα, η αλήθεια είναι ότι επειδή συνήθως δεν προλαβαίνω να κάνω την απαραίτητη επίσκεψη, έμαθα να δημιουργώ τα πιο πρωτότυπα και -σχεδόν- επαγγελματικά χτενίσματα μόνη μου. Οπότε, αντί να ξοδεύω κάθε χρόνο χρήματα για ένα χτένισμα που θα κρατήσει μόνο ένα βράδυ, επενδύω λίγα παραπάνω σε ένα καλό προϊόν και φυσικά τις κατάλληλες συσκευές που μου «λύνουν» τα χέρια.

xeriaaa

Παρακάτω έχω καταγράψει μερικά δοκιμασμένα χτενίσματα και ιδέες που τόλμησα στο παρελθόν, για να σου δώσω έμπνευση να δημιουργήσεις και εσύ κάτι ανάλογο φέτος. Κράτα σημειώσεις φίλη μου και σου εγγυάμαι πως όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου!

Curly X-Mas

Αν τα μαλλιά σου είναι ολόισια και μακριά όπως τα δικά μου, μου φαίνεται πολύ λογικό να τα έχεις βαρεθεί και να ψάχνεις μία αλλαγή με αφορμή τα γιορτινά ρεβεγιόν. Δεν είναι ανάγκη όμως να πας μέχρι το κομμωτήριο! Υπάρχουν οικονομικά ψαλίδια χτενίσματος με επαγγελματικές προδιαγραφές που θα σου χαρίσουν τα «ανεξέλεγκτα» και πλούσια beach waves που τόσο ζηλεύεις στα άλλα κορίτσια. Μην μείνεις όμως εκεί. Αφού αποκτήσεις το πιο curly χτένισμα, μάζεψε προσεκτικά τα μαλλιά σε έναν χαμηλό κότσο, όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Μην αφήσεις το μαύρο λαστιχάκι να χαλάσει το σύνολο! Πάρε μία μεσαίου πάχους τούφα και γύρισέ την όσες βόλτες χρειάζεται γύρω από το λαστιχάκι μέχρι να το καλύψει εντελώς. Σταθεροποίησέ το με τσιμπιδάκι και λακ. Όσο απλό κι αν είναι το outfit που έχεις επιλέξει, το σύνολό σου θα αποκτήσει αυτόματα έναν κομψό και αριστοκρατικό χαρακτήρα.

xarakthra

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved