Lifestyle

Βούλα Πατουλίδου: Συστήνει τον γιο της και εξομολογείται: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω…»

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου μας σύστησε τον 20χρονο γιο της, Γιώργο Ζαρζαβατσίδη.

Μαμά και γιος έδωσαν την πρώτη του συνέντευξη, μίλησαν για την υπέροχη σχέση που έχουν και έκαναν αποκαλύψεις στην εκπομπή «Ελένη»!

Αρχικά ο Γιώργος είπε: «Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε σαν φίλοι. Ήταν αυστηρή μητέρα. Έχουμε φάει το πατιρντί μας πολλές φορές, αλλά ξέρουμε πως να συμπεριφερόμαστε πια. Εντάξει όταν κάνουμε ζαβολιές, καμιά σφαλιάρα»!

Η δε Βούλα τόνισε: «Οι ενοχές πάντα θα υπάρχουν, αλλά όταν γνωρίζεις ότι τα όνειρα του παιδιού σου για να μπορέσουν να γίνουν πράξη έχουν και κόστος συγκεκριμένο, άρα τρέχεις για να ικανοποιήσεις το μεθεπόμενο του βήμα, χάνοντας αυτής της στιγμής το βήμα.»

Και πρόσθεσε ο γιος της Ολυμπιονίκης: «Δεν είναι εύκολο να έχεις μητέρα τη Βούλα Πατουλίδου. Εγώ έτσι όπως το βλέπω είναι ότι κρύβεσαι από ένα όνομα και θες να φτιάξεις και εσύ κάτι δικό σου. Εγώ το έχω πάρει εγωιστικά, ότι δε θέλω να γίνω κάτι λόγω του Πατουλίδου σαν όνομα. Θέλω να αρέσω ή να μην αρέσω στους ανθρώπους για αυτό που είμαι, όχι για αυτό που είναι η μάνα μου».
Μόλις έκανε αυτή τη δήλωση η μαμά του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και είπε: «Είναι δύσκολο να πηγαίνεις παντού, και είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω μπροστά στο παιδί…στον άντρα, και να ρωτάνε «θα γίνεις σαν τη μαμά σου»; Είναι δύσκολο ντε και καλά να πρέπει να γίνεις και εσύ κάποιος. Μα είσαι κάποιος. Κάποια στιγμή σε μια ανάλογη ερώτηση, γυρίζει με πολύ τσατίλα και λέει στον άλλο: «Εγώ θα γίνω μέτριος». Το μέτριος ποιος το κρίνει; Εσύ θα είσαι εσύ. Όταν θα είσαι καλά, θα είσαι άριστος»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved