Έδωσαν αστρονομικό ποσό για τα ρούχα της Κατρίν Ντενέβ
Lifestyle

Έδωσαν αστρονομικό ποσό για τα ρούχα της Κατρίν Ντενέβ

Το πιο σημαντικό μέρος της γκαρνταρόμπας της αποχωρίστηκε η Κατρίν Ντενέβ, έχοντας συνάψει τη συμφωνία της χρονιάς με τον Οίκο Christie’s.

Ενδύματα, αξεσουάρ, καπέλα και τσάντες που ανήκαν μέχρι πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στη Γαλλίδα σταρ του κινηματογράφου πέρασαν σε νέα χέρια, έπειτα από διαδοχικές δημοπρασίες του Οίκου Christie’s στο παράρτημα του Παρισιού.

Σχεδόν τριακόσια ήταν σε αριθμό τα κομμάτια -όλα αντιπροσωπευτικά δείγματα της γαλλικής υψηλής ραπτικής-, αλλά και απόδειξη της μακράς φιλίας που είχε με τον Yves Saint Laurent.

Σε έκθεση των ρούχων και αξεσουάρ, που προηγήθηκε της δημοπρασίας, καταγράφηκαν 4.500 επισκέπτες, μαρτυρώντας το κυνήγι που θα ακολουθούσε. Η ζήτηση στις συναλλαγές ήταν τέτοια που υπήρξαν αλλεπάλληλα χτυπήματα τόσο από ενδιαφερομένους που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του οίκου όσο και από dealers και συλλέκτες που χτυπούσαν μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακά. Ο τζίρος άγγιξε το 1.025.581 δολάρια, καταγράφοντας ποσοστό πώλησης 100% σε όγκο και 90% σε εκείνα που ξεπέρασαν τις αρχικές τους εκτιμήσεις.

«Η δημοπρασία ήταν ένας θρίαμβος! Είναι τιμή μας που η Κατρίν Ντενέβ μας εμπιστεύθηκε για την πώληση της γκαρνταρόμπας της. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να δούμε όλα αυτά τα κομμάτια να πηγαίνουν σε νέους ιδιοκτήτες, τα οποία μαρτυρούν τη σχέση της πιο ταλαντούχας ηθοποιού με τον πιο επιφανή σχεδιαστή μόδας». Ακόμα, έκανε μια συσχέτιση του sale με την πώληση των υπαρχόντων του Yves Saint Loaurent, που είχε κάνει ο Οίκος Christies’s το 2009 στο Grand Palais.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved