Εντυπωσίασαν Ρουβάς-Ζυγούλη στην πριβέ προβολή του «Cliffs of Freedom», παρέα με... γαλαζοαίματους!
Lifestyle

Εντυπωσίασαν Ρουβάς-Ζυγούλη στην πριβέ προβολή του «Cliffs of Freedom», παρέα με... γαλαζοαίματους!

Πριβέ προβολή επί αγγλικού εδάφους για την ταινία «Cliffs of Freedom» (Οι Βράχοι της Ελευθερίας), που καταπιάνεται με τη =ν ιστορία ενός αδιέξοδου ελληνοτουρκικού έρωτα στα χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Ο Κινέζος σκηνοθέτης Βαν Λιγκ, που την υπογράφει, και το ζεύγος των Ελλήνων παραγωγών της, Μαριάν και Ντιν Μητρόπουλος, υποδέχτηκαν το περασμένο Σάββατο λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στην αίθουσα προβολών του Ham Yard, στο Λονδίνο.
Στη λίστα ήταν μεταξύ άλλων και οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος (ο τελευταίος με τη σύζυγο του Τατιάνα Μπλάτνικ), αλλά και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, που τράβηξαν αμέσως τα φλας.
Η μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται την 1η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες, ενώ μέσα στον Μάρτιο -κοντά στην εθνική επέτειο της 25ης- θα έρθει και στη χώρα μας.
Παρόντες στην πρώτη «έξοδο» του «Cliffs of Freedom» στο Λονδίνο ήταν φυσικά οι πρωταγωνιστές: Τάνια Ρέιμοντ από το Λος Αντζελες, που υποδύεται την Ελληνίδα χωριατοπούλα Αννα-Χριστίνα και ο Τζαν Ουντίν, με καταγωγή από τη Βρετανία και το Μπαγκλαντές, ο οποίος δίνει σάρκα και οστά στον Τούρκο αξιωματικό Ταρίκ που... πέφτει στον ερωτά της!
Στα αγγλικά
Η ταινία, σύμφωνα με την Espresso, είναι γυρισμένη στα αγγλικά, με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες ελληνικές φράσεις της Επανάστασης, μεταξύ αυτών και η θρυλική «Ελευθερία ή θάνατος».
Το σενάριο φέρει την υπογραφή της παραγωγού Μαριάν Μητρόπουλος, η οποία ασχολήθηκε παραπάνω από δέκα χρόνια με την εν λόγω ταινία, του σκηνοθέτη Βαν Λιγκ και τον Κέβιν Μπέρνχαρντ.
Βασικούς ρόλους στο φιλμ έχουν επίσης ο ελληνικής καταγωγής Μπίλι Ζέιν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρίστοφερ Πλάμερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ζεύγος Μητρόπουλος ήθελε αρχικά για πρωταγωνιστές της ταινίας του τους Κρίστιαν Μπέιλ και Πενέλοπε Κρουζ, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved