Λευτέρης Πανταζής: Παράταση εμφανίσεων με τον Αντύπα με «βροχή» από λουλούδια και δολάρια (videos)
Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: Παράταση εμφανίσεων με τον Αντύπα με «βροχή» από λουλούδια και δολάρια (videos)

Με παράταση εμφανίσεων επιβραβεύεται αυτή η μοναδική συνάντηση επί σκηνής, δύο σπουδαίων ερμηνευτών.

Με τη χημεία τους να έχει ταιριάξει από την πρώτη στιγμή και ενώνοντας στο έπακρον τις δυνάμεις τους, με σκοπό το απόλυτο ξεφάντωμα του κόσμου, ο Αντύπας και ο Λευτέρης Πανταζής κέρδισαν το στοίχημα της διασκέδασης, αλλά και τους Θεσσαλονικείς.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και ένα μήνα στο ICON στη Θεσσαλονίκη, είναι μοναδικό, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο προκαλείται το αδιαχώρητο σημειώνοντας ουρές κόσμου.

Ο Λευτέρης Πανταζής όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δεν κρύβει τη συγκίνησή του για την αγάπη που βιώνει ακόμη μία φορά από τους Θεσσαλονικείς και η τεράστια επιτυχία με τον Αντύπα, ώθησε τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου στην απόφαση η συνεργασία να πάρει παράταση για δύο εβδομάδες ακόμη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, το κέφι «χτυπάει» κόκκινο, με απίστευτες εκδηλώσεις θαυμασμού, σαν και αυτές που βίωσε ο Λευτέρης Πανταζής από Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, με «βροχή» από λουλούδια αλλά και από δολάρια.

Το νέο του τραγούδι «Το πα στον Παπά» που κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες από τη Siganos Music, έχει σημειώσει 2.000.000 αληθινές προβολές στο Youtube και κάθε που το ερμηνεύει on stage προκαλεί το ντελίριο του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved