Είναι επίσημο! Η Θεοδώρα αναβάλλει τον πριγκιπικό γάμο της στην Ελλάδα! Το μήνυμά της (photos)
Lifestyle

Είναι επίσημο! Η Θεοδώρα αναβάλλει τον πριγκιπικό γάμο της στην Ελλάδα! Το μήνυμά της (photos)

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, με μήνυμά της στα social media επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε τελευταία ότι αναβάλλει τον γάμο που ετοίμαζε στη χώρα μας. 

H μέλλουσα νύφη πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλύψει την απόφαση της να παντρευτεί μέσα στον Μάιο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ.

Εκείνη και ο δικηγόρος στο επάγ­γελμα σύντροφός της τέλεσαν τους αρ­ραβώνες τους πέρυσι στο Λονδίνο και από τότε ξεκίνησαν οι πρώτες κουβέ­ντες για τον γάμο τους. Παρά το γεγο­νός ότι ήταν πολλές οι τοποθεσίες που «έπεσαν στο τραπέζι» σχετικά με το πού θα τελεστεί το Μυστήριο, η Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Σπέτσες ήταν ο τόπος που επιλέχθηκε.

Ο συγκεκριμένος γά­μος αναμενόταν να είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στους αριστο­κρατικούς κύκλους και στην «κοινότη­τα» των βασιλικών οίκων της Ευρώπης.

Όμως, μετά την πανδημία και τη δυσκολία στις μετακινήσεις όλων των καλεσμένων στην Ελλάδα, αποφασίστηκε από τους μελλόνυμφους να αναβληθεί για αργότερα, η ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

«Αυτό θα ήταν το Σαββατοκύριακο του γάμου μας. Εκτιμούμε τόσο πολύ την αγάπη και την υποστήριξη από φίλους και συγγενείς. Αδημονούμε να γιορτάσουμε με όλους εσάς στην Ελλάδα όταν αυτό θα είναι ασφαλές» έγραψε σε μήνυμά της η Θεοδώρα, αναβάλλοντας επ' αόριστο τον γάμο της.

Όπως έκανε γνωστό, αυτός θα γίνει όταν θα είναι όλοι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τον κορονοϊό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved