Καλοκαίρι στην πόλη: Βρήκαμε τις πιο απολαυστικές και safe επιλογές διασκέδασης
Lifestyle

Καλοκαίρι στην πόλη: Βρήκαμε τις πιο απολαυστικές και safe επιλογές διασκέδασης

Για να μπορέσεις να κάνεις ξεχωριστή κάθε καλοκαιρινή βραδιά.

Το φετινό καλοκαίρι διαφέρει από όλα όσα είχες βιώσει μέχρι σήμερα και αυτό είναι κάτι που το είχες αντιληφθεί, ήδη από την περασμένη άνοιξη. Φέτος το καλοκαίρι προέχει η ασφάλειά σου και αυτό σημαίνει πως ίσως δεν καταφέρεις να ταξιδέψεις στα αγαπημένα σου νησιά ή να ξενυχτήσεις στα αγαπημένα σου στέκια.

Το γεγονός αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσεις στο έπακρο κάθε καλοκαιρινή βραδιά. Ακόμη και αν περάσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην πόλη, πραγματοποιώντας ολιγοήμερες ή μονοήμερες εξορμήσεις στις παραλίες και τους αγαπημένους σου παραθαλάσσιους προορισμούς κοντά σε αυτήν, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τις ομορφιές, τις γεύσεις και τις μυρωδιές του ελληνικού καλοκαιριού.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα ανακαλύψεις τρεις φρέσκιες και ταυτόχρονα ασφαλείς επιλογές διασκέδασης για ένα απολαυστικό, ξεχωριστό και δροσιστικό καλοκαίρι στην πόλη. Να θυμάσαι απλώς πως ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, το στοιχείο-«κλειδί» είναι να βρεις την έμπνευση να μετατρέψεις τις καθημερινές στιγμές του καλοκαιριού σε ξεχωριστές εμπειρίες!

#1 Επιστροφή στα θερινά για σινεφίλ βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό

Μας έλειψαν πολύ και η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε ιδιαίτερα στο άκουσμα της είδησης ότι οι θερινοί κινηματογράφοι της πόλης μας άνοιξαν ξανά τον περασμένο Ιούνιο. Τι μας έλειψε περισσότερο; Η λίστα είναι μεγάλη: Οι μυρωδιές από το γιασεμί και το νυχτολούλουδο, η θέα του έναστρου ουρανού την ώρα που χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές καρέκλες και τις μαξιλάρες μας, τα γέλια, οι αγκαλιές, το «τραγούδι» των τζιτζικιών αργά τη νύχτα, η μυρωδιά από το φρέσκο ποπ κορν στην παραδοσιακή καντίνα και φυσικά, η σινεφίλ μπίρα Fischer στο τραπεζάκι, που για τρίτη χρονιά και παρά τις δυσκολίες του φετινού καλοκαιριού, στηρίζει τον κινηματογράφο «αγκαλιάζοντας» ξανά τα θερινά σινεμαδάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved