Κασιδόκωστας-Τάμτα: Χαλαρές στιγμές στη Βουλιαγμένη μετά από καιρό! (photos)
Lifestyle

Κασιδόκωστας-Τάμτα: Χαλαρές στιγμές στη Βουλιαγμένη μετά από καιρό! (photos)

To προηγούμενο διάστημα η Τάμτα ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στο instagram από τις πρώτες της διακοπές για φέτος στα νησιά του Αιγαίου. 

Τώρα που επέστρεψε όμως, όλος ο χρόνος της είναι αφιερωμένος στον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα και φυσικά στην κόρη της Άννυ που μοιάζουν σαν αδελφές.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε έναν αγαπημένο τόπο για εκείνον, τη Βουλιαγμένη όπου και μεγάλωσε. Δεν περνάει καλοκαίρι που να μη βρεθεί εκεί σε κάποια παραλία για να επιδοθεί στα αγαπημένα του water sports.

Όμως, φαίνεται πως φέτος ανακάλυψε ένα νέο σπορ που τον τρελαίνει, το flying water board με το οποίο... δαμάζει τα κύματα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος εκτός των άλλων είναι και δεινός σέρφερ έδειξε να απολαμβάνει τον χρόνο του στη θάλασσα, με την Τάμτα φυσικά να τον καμαρώνει από τη στεριά καθώς αφηνόταν μαζί με την κόρη της στα χάδια του ήλιου.

Είναι μία αγαπημένη συνήθεια της παρέας, όταν η τραγουδίστρια ή ο επιχειρηματίας δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τους αναγκάζουν να μένουν μακριά από το υγρό στοιχείο.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εξόρμησή τους στη θάλασσα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved