#BreakInStyle: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους «χρυσούς» κανόνες για πιο στιλάτα διαλείμματα
Lifestyle

#BreakInStyle: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους «χρυσούς» κανόνες για πιο στιλάτα διαλείμματα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποιες είναι οι πιο απολαυστικές στιγμές μέσα στην ημέρα σου;

Είναι όλες αυτές οι σύντομες αλλά άκρως απελευθερωτικές «ιεροτελεστίες», οι οποίες σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου! Και μία από αυτές, είναι σίγουρα τα διαλείμματα που κάνεις και τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις μία «ανάσα» από τον ατελείωτο «μαραθώνιο» των meetings και των υποχρεώσεων, απολαμβάνοντας με απόλυτο… στιλ την πιο ξέγνοιαστη και chill εκδοχή σου.

Ειδικά σε μία καθημερινότητα με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς, τα διαλείμματά μας αποτελούν μία «ιερή» στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας «ξεφεύγουμε» για λίγο από τον απαιτητικό ρόλο των career girls, ώστε να έρθουμε σε επαφή με τα πράγματα που μας ευχαριστούν και μας εκφράζουν, όποια και αν είναι αυτά για την κάθε μία.

Έχει σημασία, λοιπόν, και κάθε φορά που κάνουμε ένα διάλειμμα, να το κάνουμε με το δικό μας στιλ, κάνοντας πράγματα που μπορούν να απογειώσουν τη διάθεσή μας. Και επειδή εδώ στο Queen.gr, πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε τους «χρυσούς» κανόνες που αναβαθμίζουν και κάνουν ακόμη πιο στιλάτα τα δικά μας διαλείμματά, ενώ υπόσχονται να σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι, για να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας και να κάνεις ένα BreakInStyle, μετατρέποντας το διάλειμμά σου σε μία πρωτόγνωρη και άκρως… γευστική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved