Ένας ολοκαίνουριος κόσμος από… πάνες!
Lifestyle

Ένας ολοκαίνουριος κόσμος από… πάνες!

Γράφει με ενθουσιασμό η νέα μανούλα, Νικολέττα Ράλλη.

 

γαπητά μου κορίτσια, μανούλες και μη, αποφάσισα σήμερα να γυρίσουμε μαζί λίγο τον χρόνο πίσω...

Μέχρι πολύ πρόσφατα (όπως καταλαβαίνετε) δεν είχα καθόλου μα καθόλου και καμία απολύτως ιδέα από πάνες. Τίποτα όμως!

Για να καταλάβετε ότι δεν είμαι υπερβολική σε αυτό που σας λέω, μπορώ να μοιραστώ μαζί σας χωρίς καμία πλέον ντροπή ότι τις πάνες -όπως και πολλοί άλλοι βέβαια- τις έλεγα ελληνιστί «παμπερς» (pampers). Ότι δεν είναι απλά η μάρκα της πάνας, αλλά ΟΙ πάνες ΟΙ ίδιες! Κάποτε θυμάμαι την γιαγιά μου να λέει στην μαμά μου, όταν ο αδερφός μου ήταν μωρό «Του άλλαξες το πάμπερ;» και ίσως κάπως έτσι έμεινε και η λέξη κολλημένη στο μυαλό μου.

Μετά από παρά πολλά χρόνια η πρώτη μου επαφή με τις πάνες, ήρθε όταν όλοι μου έλεγαν, πριν καν γεννήσω, «Πάνες να πάρεις, θα χρειαστείς πάρα πολλές!».

Κάπως έτσι κατέληξα με πολλές συσκευασίες με πάνες, που είτε πήρα ή ίδια είτε μου έκαναν δώρο φίλοι και συγγενείς, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε που είχα ασχοληθεί να κοιτάξω λεπτομέρειες όσον αφορά το περιεχόμενο όπως τα διαφορετικά είδη, η ποιότητα κ.ο.κ. Εγώ προσωπικά είχα προτιμήσει αυτές που μου είχε πει η αδερφή μου ως έμπειρη μανούλα ότι είναι οι καλύτερες, συνεπώς «οπλίστηκα» με το No1 σε μέγεθος για αρχή και βλέπουμε.

Πέρασαν οι μέρες και με εκείνα και με τα αλλά, φτάσαμε στην ημέρα του τοκετού (θα μοιραστώ μαζί σας σε άλλο άρθρο την εμπειρία μου από την διαδικασία αυτή)!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved