Η σημασία της πνευματικής ευεξίας
Lifestyle

Η σημασία της πνευματικής ευεξίας

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Μέσα από το MLvlog τόσα χρόνια μοιράζομαι μαζί σας συνταγές και healthy tips που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και τη σωματική σας ευεξία.

Τι γίνεται όμως με την πνευματική μας ευεξία;

Θα ήθελα σήμερα να σταθώ σε αυτό.

Τον τελευταίο ένα χρόνο σε όλη αυτή την covid κατάσταση θεωρώ πως η ψυχολογία μας έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα. Οι λόγοι ποικίλλουν αλλά η αιτία η ίδια. Κλεισμένες στο σπίτι, τηλεργασία, περιορισμός κινήσεων, ελάχιστες συναναστροφές ( σε κάποιες περιπτώσεις καθόλου), οικονομικά προβλήματα , μοναξιά.

Τη μοναξιά δεν την βιώνουμε μόνο όταν είμαστε μόνες χωρίς σύντροφο ή χωρίς οικογένεια. Μοναξιά μπορεί να νιώσει και μια γυναίκα που είναι παντρεμένη , έχει σχέση, οικογένεια , φίλους. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά ακόμα και αν δεν το πιστεύετε. Ίσως είναι και πιο δύσκολο αυτό κάποιες φορές καθώς μπορεί να νιώθει εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να ξεφεύγουμε από τις αρνητικές σκέψεις που μας κατακλύζουν καθώς αρκετές φορές δεν ξέρουμε που θα οδηγήσουν.

Όλα αυτά τα συναισθήματα έρχονται σαν τυφώνας πάνω μας το ένα μετά το άλλο κάνοντας μας να νιώθουμε ανίκανες να τα αντιμετωπίσουμε, να προχωρήσουμε και να βγούμε προς το φως. Συνηθώς όταν κατά περιόδους νιώθαμε έτσι και δεν υπήρχε η κατάσταση καραντίνας και εγκλεισμού μια βόλτα με φίλους, ψώνια στα μαγαζιά, ένα πάρτυ, ένα ποτό έξω μας έφτιαχνε λίγο τη διάθεση και μας έκανε να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις δυσκολίες της με άλλη ενέργεια.

vourou in

Θα αναρωτηθείτε τώρα, πώς μπορούμε να βρούμε δύναμη να παλέψουμε όλα αυτά που μας ταλανίζουν και να βγούμε νικήτριες;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved