Χάρι-Μέγκαν εναντίον Μπάκιγχαμ: Το χρονικό μίας βασιλικής κρίσης
Lifestyle

Χάρι-Μέγκαν εναντίον Μπάκιγχαμ: Το χρονικό μίας βασιλικής κρίσης

Ο Πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν το 2018 και μέσα σε λίγους μόλις μήνες η κόντρα τους με το Παλάτι άρχισε να παίρνει μορφή.

  

Ο «πόλεμος» του ζεύγους Σάσεξ με το Παλάτι άρχισε σχεδον αμέσως, με τη Μέγκαν Μαρκλ τη διαζευγμένη πρώην ηθοποιό που θα έσπαγε το αυστηρό πρωτόκολλο βρετανικής μοναρχίας, να λυγίζει τελικά κάτω απο το βάρος και τις απαιτήσεις του θεσμού. Το Megxit ,όπως επικράτησε να λέγεται το «διαζύγιο» του ζεύγους με το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει πολλά κεφάλαια και ειναι βέβαιο οτι το «σίριαλ» θα συνεχιστεί. Ο Πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα γίνουν ξανά γονείς.

Μάρτιος 2019: Το δικό τους «νοικοκυριό»

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο «σπίτι» για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Η βασίλισσα Ελισάβετ ‘Β έδωσε άδεια στο ζευγάρι να δημιουργήσει ένα νέο γραφείο στο Παλάτι με το δικό τους προσωπικό. Σύμφωνα με αναφορές, ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν αρχικά το γραφείο τους να είναι εντελώς ανεξάρτητο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αίτημα ωστόσο που απορρίφθηκε.

Παλιές...ανέμελες στιγμές για το ζεύγος Χάρι - ΜέγκανA,P

Ιούνιος 2019: Διαχωρισμός δραστηριοτήτων


Ο δούκας και η δούκισσα δημιουργούν το δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα, χωρίζοντας τους δρόμους τους με το Royal Foundation και το Δούκα και τη Δούκισσα του Κέημπριτζ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα τους δράση ήρθαν στο φως τον Σεπτέμβριο, όταν το νέο ίδρυμα, Sussex Royal εγκαινίασε πρωτοβουλία για την προώθηση των βιώσιμων ταξιδιών.

Οκτώβριος 2019: Η Μέγκαν μιλά στο δίκτυο ITV

Η Μέγκαν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις δυσκολίες της νέας της ζωής, αποκαλύπτοντας ότι πριν από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι την είχαν προειδοποιήσει πως οι βρετανικές ταμπλόιντ θα της «καταστρέψουν» τη ζωή.

«Είναι περίπλοκο», είχε δηλώσει στη συνέντευξή της. Σε ένα στιγμιότυπο που «έγραψε» ιστορία ο δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει για τις συνέπειες στη σωματική και ψυχική της υγεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved