Lifestyle

Meghan Markle: Οι αποκαλύψεις της στη συνέντευξη στην Oprah που προκαλούν!

Gossip-tv Team

Εδώ και μέρες το παλάτι του Buckingham βίωνε έναν εφιάλτη και μόνο στην ιδέα ότι επρόκειτο να βγει στον "αέρα" η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από την Oprah Winfrey

Η εγκυμονούσα Meghan η οποία αποκάλυψε στην κορυφαία παρουσιάστρια για πρώτη φορά πως το μωρό που κυοφορεί θα είναι κοριτσάκι, δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε όλα όσα την οδήγησαν στην απόφαση, μαζί με τον σύζυγό της να αποχωρήσουν από το παλάτι και να αποποιηθούν κάθε σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα, η Meghan Markle ξεκίνησε μιλώντας για την πρώτη της γνωριμία με τη βασίλισσα Ελισάβετ, γιαγιά του συζύγου της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπήρχε μεγάλη επισημότητα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την μεγαλειότατη. Θα πηγαίναμε για φαγητό στο Royal Lodge όπου μένουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ο Άντριου, η Φέργκι. Η Μπεατρίς μένει αρκετό χρόνο εκεί. Με τη Γιουτζίνι γνωριζόμασταν πριν γνωρίσω τον Χάρι οπότε ήταν οικεία τα πρόσωπα. Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι.

Η βασίλισσα είχε πάει σε μία εκκλησιαστική λειτουργία στο Ουίνδσορ και θα ήταν στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο και είπε “Η γιαγιά μου είναι εκεί και θα την γνωρίσεις”. Είπα “Τέλεια αγαπούσα την γιαγιά μου”. Δεν περίμενα ότι υποκλίνονται, του είπα είναι η γιαγιά σου και είπε “Είναι η Βασίλισσα”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα. Υποκλίνεσαι βαθιά ως ένδειξη σεβασμού. Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο, ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλά η γιαγιά του».

Η Meghan Markle αναφέρθηκε και στην αγωνία που είχε το παλάτι για το χρώμα που θα είχε το δέρμα του γιου της Archie εξαιτίας της, όμως δεν αναφέρθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αφήνοντας να αιωρούνται διάφορα.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως η βασιλική οικογένεια δεν έχει αντιδράσει καθόλου για όλα αυτά που έχει πει η Meghan Markle, αν και πολλοί κορυφαίοι αναλυτές έχουν ήδη τονίσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αντίδραση καθώς το παλάτι, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει την τακτική... σιωπής όπως είχε κάνει και με τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana τη δεκαετία του '90.

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από τη συνέντευξη της Meghan Markle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved