Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε καρέ καρέ το πρόγραμμα γυμναστικής του - Έτσι παραμένει σε... φόρμα!
Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε καρέ καρέ το πρόγραμμα γυμναστικής του - Έτσι παραμένει σε... φόρμα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, όπως τον γνωρίσαμε από το Survivor είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα από τα καλογυμνασμένα κορμιά!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λατρεύει την καλή ποιότητα ζωής και δεν σταμάτησε καθόλου την γυμναστική κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας εν όψει κορονοϊού.

Ο ηθοποιός και νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”, προπονείται καθημερινά και ανελλιπώς κι έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα του, παραμένοντας σε φόρμα.

Έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τον Ντάνο να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή και καθημερινότητα μέσα από τον λογαριασμό στου στο instagram, καθώς λατρεύει τα social media και είναι πολύ ενεργός σε αυτά.

O Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε δυο βίντεο στο instagram, όπου μέσα από αυτά μας δείχνει καρέ καρέ το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Στο εν λόγω βίντεο ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει στους ακόλουθούς του μερικές από τις ασκήσεις της καθημερινής του προπόνησης, όπου με αυτές παραμένει σε... φόρμα!

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved