Το δεκάλεπτο workout που θα σου χαρίσει το bikini body που θέλεις!
Lifestyle

Το δεκάλεπτο workout που θα σου χαρίσει το bikini body που θέλεις!

Η έξοδος στην παραλία θέλει και το ανάλογο #bikinibody

Οι περισσότερες από εμάς μετράμε τον χρόνο αντίστροφα για τη στιγμή που θα φορέσουμε επιτέλους τα μαγιό μας, ένα ζευγάρι άνετες σαγιονάρες, κάποιο αέρινο καφτάνι και θα τρέξουμε στην πλησιέστερη παραλία για την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού! Αυτός είναι ο λόγος που την περίοδο που διανύουμε, η προσοχή μας είναι στραμμένη στην υγεία του σώματός μας και στους τρόπους με τους οποίους θα του χαρίσουμε τη φροντίδα που του αξίζει, ώστε να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση μέσα σε αυτό.

Βέβαια, το ζητούμενο είναι να πετύχουμε τον σκοπό μας, χωρίς να πιεστούμε, δηλαδή χωρίς να προβούμε σε υπερβολές και χωρίς να κάνουμε πράγματα που δεν μας εκφράζουν απόλυτα. Πώς θα τα καταφέρουμε; Ακολουθώντας μία πιο active καθημερινότητα και εντάσσοντας στο ημερήσιο πρόγραμμά μας ένα σύντομο, αλλά αποτελεσματικό workout, το οποίο θα μπορούμε να κάνουμε ακόμη και το πρωί που θα ξυπνάμε και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε σταδιακά την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε!

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να αποκτήσεις μία καλλίγραμμη και δυνατή σιλουέτα πριν την πρώτη σου βουτιά στη θάλασσα, παρακάτω έχω συγκεντρώσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις, ενώ θα σου αποκαλύψω και τους φυσικούς «συμμάχους» που θα σε κρατήσουν active και ενυδατωμένη, όσο θα γυμνάζεσαι!

Snap jumps για πιο δυνατή πλάτη και σφιχτούς γλουτούς

Καλό θα ήταν, εφόσον το workout σου θα είναι σύντομο, να αποτελείται από δυναμικές ασκήσεις που γυμνάζουν πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως. Μία από αυτές τις ασκήσεις είναι και τα snap jumps, τα οποία είναι ιδιαίτερα εύκολα στην εκτέλεση, ενώ δεν απαιτούν κάποιον εξοπλισμό. Για να πραγματοποιήσεις την άσκηση, θα τοποθετήσεις το σώμα σου στη στάση «σανίδα», γυρίζοντας μπρούμυτα, στηρίζοντας τον κορμό στις παλάμες και τα δάχτυλα των ποδιών σου, έτσι ώστε το σώμα σου να σχηματίζει μία νοητή ευθεία, από τα πέλματα μέχρι το κεφάλι σου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσεις ένα μικρό άλμα, φέρνοντας τα πόδια κάτω από το στήθος και έπειτα, θα τα επαναφέρεις στην αρχική τους θέση. Για να είσαι σίγουρη πως εκτελείς σωστά την άσκηση, φρόντισε τα γόνατα να μην πλησιάζουν τους αγκώνες όταν κάνεις το άλμα, αλλά να αναδιπλώνονται κοντά στο στήθος σου. Μετά από δέκα με δεκαπέντε επαναλήψεις, μπορείς να περάσεις στην επόμενη άσκηση.

Toe taps για καλλίγραμμους και πιο δυνατούς κοιλιακούς

Αν θέλεις να δυναμώσεις τους κοιλιακούς σου, τότε τα toe taps είναι μία διασκεδαστική και εύκολη άσκηση, η οποία θα φέρει πολύ σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να την πραγματοποιήσεις, θα χρειαστεί να ξαπλώσεις ανάσκελα και να σηκώσεις τα ποδιά σου ψηλά, δημιουργώντας μία νοητή ορθή γωνιά με τον κορμό σου. Τα χέρια σου θα τα τοποθετήσεις τεντωμένα δίπλα από το κεφάλι σου.

Έπειτα, θα ανασηκώσεις τον κορμό σου, ξεκινώντας από τους ώμους, βάζοντας δύναμη στην κοιλιά και φέρνοντας τις παλάμες δίπλα από τους αστραγάλους σου. Ουσιαστικά, τα toe taps είναι μία διαφορετική εκδοχή των κλασικών κοιλιακών.

Extra tip: Μην ξεχνάς πως ενώ γυμνάζεσαι, το σώμα σου χάνει υγρά, λόγω της εφίδρωσης. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να έχεις δίπλα σου ένα μπουκαλάκι Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τον φυσικό «σύμμαχο» που θα σε βοηθά να αναπληρώνεις τα υγρά που χάνεις και θα σε κρατάει ενυδατωμένη και active κατά τη διάρκεια του workout σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved