5 καλοκαιρινές εμπειρίες που ανυπομονώ να βιώσω με την κολλητή μου
Lifestyle

5 καλοκαιρινές εμπειρίες που ανυπομονώ να βιώσω με την κολλητή μου

Μοιάζει απίθανο όμως, οι after work συναντήσεις με την κολλητή μου στα μέσα της εβδομάδας, με βοηθούν να δραπετεύσω από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να βάζω έστω και για λίγες ώρες τη ρουτίνα σε παύση, να σηκώνομαι με περισσότερη όρεξη και κέφι το πρωί από το κρεβάτι.

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στο οποίο χρωστάω μερικά από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου, αυτό είναι σίγουρα η κολλητή μου. Με εκείνη μοιράστηκα τις πρώτες μου ενήλικες διακοπές στην Πάρο και εκείνη είναι το ξεχωριστό πρόσωπο που θα ρωτήσω πρώτο πότε θα πάρει άδεια, για να οργανωθώ και εγώ αναλόγως και καταλλήλως.

Μπορεί η φιλία μας να μετράει ήδη 15 χρόνια «ζωής», να έχει περάσει από χίλια «κύματα» και να έχουμε κρατήσει μόνο έναν μικρό τσακωμό ως… σουβενίρ από κάθε προορισμό που έχουμε επισκεφθεί όμως κοιτώντας πίσω, συνειδητοποιώ πως αυτές οι στιγμές «σφράγισαν» τη φιλία μας. Βλέπεις, οι ανόητοι τσακωμοί και το γεγονός πως καταφέρνουμε κάθε φορά να τους ξεπερνάμε μέσα σε λίγα λεπτά, μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς η μία με την άλλη και τελικά, κάνουν τη φιλία μας πιο δυνατή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, ανυπομονώ να ζήσω μαζί της όλες τις μικρές «ιεροτελεστίες» που στερηθήκαμε το περσινό καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ανυπομονώ να απολαύσουμε παρέα τις καλοκαιρινές εμπειρίες που έχω συνδυάσει με την παρουσία της και κάνουν τα καλοκαίρια μας συναρπαστικά. Έτσι και αλλιώς, και οι δύο ξέρουμε πως για να ζήσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε η μία την άλλη, συντροφιά με τη δροσιστική γεύση της αγαπημένης μας μπύρας ΑΛΦΑ, η οποία «απογειώνει» γευστικά κάθε μας στιγμή.

Το κίνητρο για περισσότερες αυθόρμητες καλοκαιρινές εμπειρίες

Για μία «αθεράπευτη» introvert, όπως εγώ, η κολλητή μου είναι το άτομο που μου δίνει το κίνητρο και την έμπνευση να εγκαταλείπω την άνεση του σπιτιού και τη δροσιά του κλιματιστικού μου. Η αστείρευτη λαχτάρα της για ζωή, είναι ο λόγος που θα μου τηλεφωνήσει Κυριακή πρωί για να με ξυπνήσει και να μου ανακοινώσει πως έχει παρκάρει ήδη κάτω από το σπίτι μου, περιμένοντας να κατέβω και να πάμε για μπάνιο σε κάποια παραλία που ανακάλυψε πρόσφατα. Ακόμη και τις φορές που η εξόρμησή μας είναι προγραμματισμένη, η κολλητή μου έχει έναν τρόπο να κάνει τη διαδρομή να μοιάζει στην πιο διασκεδαστική road movie. Και μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μην έχουμε καταφέρει να πάμε ακόμη εκδρομή μαζί όμως, ξέρω πως δεν αργεί η Κυριακή που θα έρθει κάτω από σπίτι μου, προσκαλώντας με σε μία ακόμη καλοκαιρινή περιπέτεια.

Εικόνα18

ι after work συναντήσεις για ατελείωτη εξερεύνηση στην πόλη

Η αλήθεια είναι πως από τον Ιούλιο και μετά, οι ώρες στην εταιρεία κυλούν αργά και δύσκολα. Ωστόσο, τις ημέρες που ξέρω πως μετά το γραφείο θα συναντήσω την κολλητή μου στο κέντρο της πόλης, ο χρόνος κυλά ανέλπιστα γρήγορα και πριν το καταλάβω, βρίσκομαι καθισμένη δίπλα της σε κάποιο παγκάκι της πόλης, με ένα παγωμένο κουτάκι ΑΛΦΑ στο χέρι, συζητώντας για τις δυσκολίες του γραφείου, κάνοντας σχέδια για τις διακοπές και χαζεύοντας τη φωτισμένη Ακρόπολη. Μοιάζει απίθανο όμως, οι after work συναντήσεις μας στα μέσα της εβδομάδας, με βοηθούν να δραπετεύσω από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να βάζω έστω και για λίγες ώρες τη ρουτίνα σε παύση, να σηκώνομαι με περισσότερη όρεξη και κέφι το πρωί από το κρεβάτι. Γιατί όταν ξέρω πως η ημέρα μου θα κλείσει με μία πανέμορφη θέα και με εμένα να απολαμβάνω την αγαπημένη μου μπύρα με την καλύτερη παρέα, δηλαδή την καλύτερή μου φίλη, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και… καλοκαιρινά!

Σπιτικές γαστρονομικές εμπειρίες για δύο ορκισμένες foodies

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved