Γιατί διακοπές με τις κολλητές χωρίς μικροτσακωμούς στη Χώρα, δεν γίνεται!
Lifestyle

Γιατί διακοπές με τις κολλητές χωρίς μικροτσακωμούς στη Χώρα, δεν γίνεται!

Σε αυτή την τόσο ειδυλλιακή εικόνα του καλοκαιριού, «ελλοχεύουν» κάποια μικροπροβλήματα, που πηγάζουν συχνά από τις σχέσεις μας με τους γύρω μας. 

Στον κόσμο της ρουτίνας και της σύγχρονης, πιεστικής καθημερινότητας οι διακοπές αποτελούν «πηγή» χαράς και αισιοδοξίας… και αυτό είναι μία παραδοχή χρόνων, που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Είναι εκείνες οι ημέρες του χρόνου, κατά τη διάρκεια των οποίων, οι στιγμές ξεκούρασης και ανεμελιάς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κυριαρχούν και η πιο ξέγνοιαστη πλευρά μας έρχεται στην επιφάνεια.

Ωστόσο, όπως κάθε «παραμύθι» κρύβει έναν «δράκο», έτσι και σε αυτή την τόσο ειδυλλιακή εικόνα του καλοκαιριού, «ελλοχεύουν» κάποια μικροπροβλήματα, που πηγάζουν συχνά από τις σχέσεις μας με τους γύρω μας και δη, με τις κολλητές μας, στην περίπτωση που πρόκειται για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Διότι σε ό,τι αφορά στις διακοπές με τις φίλες μας, συνήθως δεν απουσιάζει και ένας σημαντικός ή ασήμαντος καβγάς, που μας θυμίζει τα επόμενα χρόνια, πόσο αληθινές είναι οι στιγμές μας και από πόσα κύματα έχει περάσει η σχέση μας, για να γίνει αυτή που είναι σήμερα.

Αν είσαι από εκείνες τις τυχερές που δεν έχουν βιώσει ακόμη μια τέτοια κατάσταση, συνέχισε να διαβάζεις γιατί κάποιο καλοκαίρι, μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις αυτό το «φαινόμενο». Αν πάλι νιώθεις απόλυτη ταύτιση διαβάζοντας αυτό το κείμενο, πάρε μία δροσερή ΑΛΦΑ από το ψυγείο και συνέχισε να κάθεσαι αναπαυτικά, όσο εγώ θα σου διηγούμαι τον πιο αστείο και ανούσιο τσακωμό που είχα με τις κολλητές μου.

kollites2

Φιλία-Εγωισμός… 1-0

Κάθε καλοκαίρι εδώ και περίπου εννέα χρόνια, με τις κολλητές μου επιλέγουμε να επισκεπτόμαστε και από ένα διαφορετικό ελληνικό νησί. Τώρα όμως, θα σε μεταφέρω στην Ανάφη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved