Μας λύγισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά - Τα ακριβή λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησαν (video)
Lifestyle

Μας λύγισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά - Τα ακριβή λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησαν (video)

Γιώργος, Κατερίνα και Αιμιλία αποχαιρέτησαν τη μητέρα τους Φώφη με συγκινητικά λόγια.

Τραγικές φιγούρες στη Μητρόπολη, τα τρία παιδιά της και ο σύζυγός της από το 2003, Ανδρέας Τσούνης. Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά λύγισε πάνω από το φέρετρό της, προκαλώντας συγκίνηση.

Κι ύστερα, ήρθε η ώρα του γιου της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη, να μιλήσει για τη μητέρα του και να της πει το τελευταίο αντίο.

«Αγαπημένη μας μητέρα, βρισκόμαστε όλοι εδώ, οι άνθρωποι που σε αγαπάμε και λάτρευες με όλη σου την καρδιά. Όλες σου τις μάχες τις έδωσες πάντα παλικαρίσια, ήσουν αγωνίστρια της ζωής για τη ζωή, αντίκριζες τον κίνδυνο με το φανταχτερό χαμόγελό σου δείχνοντας πάντα τη δυναμικότητά σου και τη θέληση που είχες για τη ζωή, έγινες υπόδειγμα για πολλούς ανθρώπους. Μας μίλαγες με ειλικρίνεια και τρυφερότητα, επικεντρώνοντας στις χαρές της ζωής, με τη σχέση που είχες με τον πατέρα μας μας δίδαξες τι σημαίνει αγάπη και συντροφικότητα, ήσασταν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο δεσμός που είχες με τη θεία μας την Μαίρη είναι παράδειγμα αδερφικής αγάπης. Τα διδάγματά σου είναι στήριγμα αυτές τις δύσκολες ώρες για εμάς και θα είναι σε όλη μας τη ζωή.

Όπως ήταν για εσένα στη ζωή σου τα λόγια του παππού μας Γιώργου Γεννηματά και της γιαγιάς μας Κάκιας. Με την αποχώρησή σου νόμιζα πως θα έφευγαν όλες οι ελπίδες μου, η αγκαλιά του κόσμου μαρτυρεί ότι οι αξίες και τα ιδανικά σου επιβιώνουν. Τώρα πιστεύω ακόμα περισσότερο στον άνθρωπο, όπως έλεγε η οικογένεια για σένα ήταν όλη σου η ζωή. Και έτσι μας έδειξες, κρατήθηκες με όσες δυνάμεις είχες να κάτσεις μαζί μας, να σου κρατήσουμε το χέρι και να σε αποχαιρετήσουμε μια τελευταία φορά. Είμαι σίγουρος πως θα μας φυλάς με το χαμόγελο που μας σημάδεψε από εκεί ψηλά πάνω στα σύννεφα».

Διαβάστε τι είπαν οι κόρες της Φώφης Γεννηματά στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved