Lifestyle

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι η οικογένειά του - Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες

Gossip-tv Team

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023. 

Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. Είχαν προηγηθεί μήνες σοβαρών δυσκολιών και προβλημάτων με την υγεία του, ειδικά μετά το χτύπημα του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Πέμπτης (12/1) τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας επισκέφθηκαν το Τατόι όπου θα ενταφιαστεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Οι αδελφές του πριγκίπισσα Ειρήνη και βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο. Ωστόσο, πέρα από τις αδερφές του, εκεί βρέθηκαν και σύζυγός του Άννα – Μαρία, ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ και ο μικρός του γιος Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Η κηδεία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στην Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι.

Οι εργασίες στο Τατόι συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, με κλιμάκια των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών να επιβλέπουν τα όσα γίνονται στο σημείο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved