Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα κρατούν το φέρετρο όπως και στο τρισάγιο

Gossip-tv Team

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι γιοι του και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα κρατούν το φέρετρο το οποίο και θα οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, αύριο μετά την κηδεία του. 

Χθες (14/1) τα παιδιά, τα εγγόνια, οι νύφες και οι αδελφές του εκλιπόντος βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο για το τρισάγιο τριών ημερών από τον θάνατό του και εκεί πράγματι, οι γιοι του και τα παιδιά του Παύλου κρατούσαν το φέρετρο.

Όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί δηλαδή να συμβεί και στην κηδεία του αύριο το μεσημέρι στο Τατόι, αφού ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στα πλάνα που θα δείτε στο παραπάνω βίντεο ο Παύλος με τον Νικόλαο, οι μεγαλύτεροι γιοι του κρατούν πρώτοι το φέρετρο και τους ακολουθούν οι εγγονοί του Κωνσταντίνος, Αχιλλέας, Οδυσσέας και Αριστείδης, παιδιά του πρωτότοκου γιου του ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στα άτομα που το κουβαλούν να είναι και παιδιά της Αλεξίας, πρωτότοκης κόρης του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

Να θυμίσουμε ότι αύριο (16/10) θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών και κατά τις 11,30 με 12,00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία πριν πάριε η πομπή τον δρόμο για το Τατόι όπου και θα γίνει η ταφή του.
Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν χθες στο τρισάγιο στο Α' Νεκροταφείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved