Πώς να φτιάχνετε πιο δυνατό και απολαυστικό τσάι και καφέ
Αν πίνετε μεγάλες ποσότητες καφέ ή τσαγιού μέσα στην μέρα καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε αυτό το tip, εμείς απλά προειδοποιούμε.
Πολλές φορές όμως, όταν φτιάχνουμε παγωμένο καφέ στο σπίτι, καταλήγουμε να πίνουμε ένα νερουλό καφέ πράγμα. Ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να είναι ο καφές δηλαδή. Αυτό συμβαίνει για έναν απλό λόγο: όταν αναμειγνύουμε κανονικό καφέ ή τσάι με πάγο, η έντασή του αραιώνεται.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ