Λευκό τσάι: «Όπλο» κατά της παχυσαρκίας
Το λευκό τσάι φτιάχνεται από τα πρώτα μπουμπούκια και τα φύλλα του φυτού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του πράσινου και του μαύρου τσαγιού, που καταναλώνονται πιο συχνά στις δυτικές χώρες.
Είναι λιγότερο επεξεργασμένο και έχει περισσότερα ενεργά συστατικά που επιδρούν στα ανθρώπινα κύτταρα.
Αυτά είναι οι μεθυλξανθίνες, όπως η καφεΐνη, και οι EGCG, οι οποίες και πιστεύεται από τους επιστήμονες ότι είναι υπεύθυνες για τις ιδιότητές του κατά τις παχυσαρκίας.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ