Ανάποδη τάρτα με μήλα & crumble αμυγδάλου

Ανάποδη τάρτα με μήλα & crumble αμυγδάλου

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα

5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. καστανή ζάχαρη

85 γρ. βούτυρο

1/2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη

1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

 

Για το crumble αμυγδάλου

150 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

150 γρ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα

120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.