Pavlova

Pavlova

#tsoulotip: Την άνοιξη μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα με φρέσκιες φράουλες

ΥΛΙΚΑ
150 γρ. Ασπράδι αυγού

150 γρ. Ζάχαρη

150 γρ. Άχνη ζάχαρη

 

Για την κρέμα σαντιγί

400 ml Κρέμα γάλακτος

20 γρ. Άχνη ζάχαρη

 

Για το σερβίρισμα

Μαρμελάδα φράουλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Διαβάστε επίσης


Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.