Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης

#tsoulotip: Καλό θα ήταν στο ταψί που θα βάλουμε να ψήσουμε στο φούρνο το κρέας, να ρίξουμε λίγο νερό έτσι ώστε κατά το ψήσιμο να δημιουργήσουμε υγρασία και να μείνει ζουμερό το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πανσέτα χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο

1κ.σ. γλυκάνισο σπόρους

3σκ. Σκόρδο

10κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των μανιταριών

150γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες

100γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες

150φρ. Γραβιέρα Κρήτης κομμένη σε μικρά κυβάκια

2κ.σ. κρέμα βαλσάμικο

Αλάτι χοντό

1κ.σ. Πιπέρι χοντρό

2κ.σ. μουστάρδα απαλή

Για το γλάσσο:

150γρ. μέλι

100γρ. ζάχαρη καστανή

1 αστεροειδή γλυκάνισο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com